SUA: 11 dispăruți în urma unui accident de elicopter

SUA: 11 dispăruți în urma unui accident de elicopter

Șapte pușcași marini și patru membri ai echipajului au fost dați dispăruți după un accident al unui elicopter militar american, în cursul unui exercițiu desfășurat marți în Florida, a anunțat miercuri armata americană, relatează AFP.

Armata a pierdut contactul cu elicopterul UH-60 Black Hawk marți, în jurul orei locale 20.30 (00.30 GMT miercuri), în apropiere bazei militare din Eglin (Florida, sud-est), unde era o ceață densă.

Echipele de cercetare au descoperit rămășițe ale elicopterului miercuri dimineața, în jurul orei 02.00 (06.00 GMT), a anunțat un purtător de cuvânt al Apărării americane, Andy Bourland.

'Echipele de cercetare și salvare se află în prezent la locul accidentului', a precizat el. Un al doilea elicopter, care efectua același exercițiu cu primul, a revenit la baza militară. Cele două elicoptere participau la un 'exercițiu de rutină' cu regimentul special al pușcașilor marini din tabăra LeJeune, din Carolina de Nord. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria