SUA: Un bărbat, arestat la Los Angeles lângă locul unde vicepreședintele Biden urma să țină un discurs

SUA: Un bărbat, arestat la Los Angeles lângă locul unde vicepreședintele Biden urma să țină un discurs

Un bărbat care avea asupra lui o armă încărcată a fost arestat miercuri la Los Angeles, în timp ce încerca să treacă cu automobilul printr-un punct de securitate instalat în afara sediului unei companii unde vicepreședintele Joe Biden urma să țină un discurs câteva ore mai târziu, a anunțat poliția din metropola californiană (LAPD), potrivit agenției Reuters. Biden nu se afla în apropiere în momentul arestării, survenită la ora locală 09.15, în zona North Hollywood.

Polițiștii au fost informați chiar de bărbat că avea în mașină o armă încărcată, a precizat Nicole Mainor, purtătoare de cuvânt a Secret Service, care a refuzat să ofere alte detalii.

Bărbatul, identificat drept Larry Ira Estrin, de 62 de ani, rezident în Los Angeles, a fost plasat în arest pentru posesie de armă încărcată, a indicat poliția.

Estrin a fost interogat de agenți ai Secret Service și ai poliției locale, și i s-a stabilit o cauțiune de 35.000 de dolari.

Poliția nu a oferit nicio explicație cu privire la motivul gestului lui Estrin. Nu este clar deocamdată dacă acesta este suspectat de intenția unui atac asupra vicepreședintelui. 'Este posibil să fi fost doar o mare greșeală din partea lui', a declarat sergentul Kyle Kirkman din cadrul LAPD.

Vicepreședintele Biden urma să apară la sediul Bobrick Washroom Equipment Inc., împreună cu primarul Eric Garcetti și alți oficiali locali, în cadrul unui eveniment politic legat de creșterea salariului minim. Evenimentul a avut loc conform programului, însă Joe Biden a sosit mai târziu decât era prevăzut, au precizat surse oficiale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...