Ungaria: 300 de imigranți au evadat din centrul de primire de la Roszke; postul de frontieră, parțial închis

Ungaria: 300 de imigranți au evadat din centrul de primire de la Roszke; postul de frontieră, parțial închis

Aproximativ 300 de imigranți au evadat vineri dimineața dintr-un centru de primire ungar, în localitatea Roszke, situat în apropiere de frontiera cu Serbia, a anunțat poliția, citată de AFP. 'Potrivit estimărilor, 300 de imigranți ilegali au trecut de bariera centrului de primire a imigranților de la Roszke la 11:30 (09:30 GMT), în două valuri, și au alergat spre autostrada M5', aflată în apropiere, a anunțat poliția ungară într-un comunicat, subliniind că 'au fost luate măsuri pentru arestarea acestora'.

Potrivit poliției ungare, în centrul de imigranți din Roszke se mai află circa 2.300 de imigranți, care amenință să evadeze dacă revendicările lor nu sunt îndeplinite în termen de două ore.

În urma acestui incident, Ungaria a închis provizoriu și parțial postul de frontieră rutier de la Roszke. 'Pentru a evita accidentele, poliția a închis provizoriu postul de frontieră rutier de la Roszke pe sensul de intrare', a anunțat poliția într-un comunicat, subliniind că a fost pus la dispoziție un traseu alternativ. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Amănunte picante rău! / Androneasca, la pușcărie? / Costoiu a turnat-o pe „mami Cati” în fața judecătorilor!

3 Ceas de 180.000 de dolari! / L-o avea de la interlopul care-și permitea să-i zică „curvă”?

4 Și ăsta a fost pilos? / „Tatăl meu avea o funcție politică destul de importantă”

5 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...