UPDATE MB: Cel puțin șapte morți ca urmare a prăbușirii unui avion la un miting aviatic în sudul Angliei

UPDATE MB: Cel puțin șapte morți ca urmare a prăbușirii unui avion la un miting aviatic în sudul Angliei

Cel puțin șapte persoane și-au pierdut viața după ce un avion care participa la un miting aviatic s-a prăbușit sâmbătă în apropiere de Shoreham-by-Sea, în sudul Angliei, pe o șosea, au indicat serviciile locale de salvare, relatează AFP.

''Prăbușirea avionului la mitingul aviatic din Shoreham s-a soldat cu șapte morți'', au indicat pe Twitter serviciile de ambulanță de pe coasta de sud-est (SECamb).

17.32 Prăbușirea unor avion la un miting aviatic în sudul Angliei, soldată cu mai multe victime

Un avion s-a prăbușit și a provocat mai multe victime la un miting aviatic în Brighton, pe coasta sudică a Angliei, au anunțat sâmbătă serviciile de urgență, transmite Reuters.

Avionul a lovit mai multe mașini pe o șosea principală, la nord de Aeroportul Shoreham, unde avea loc mitingul aviatic, a indicat poliția într-un comunicat, fără să ofere alte informații.

Shoreham Air Show a anunțat pe Twitter c-a avut loc ''un incident major'' și că au fost mobilizate serviciile de urgență.

Potrivit relatărilor media, avionul era un Hawker Hunter, un model din anii 1950, și că pilotul său a fost scos din epava cuprinsă de flăcări. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /