UPDATE MB: Cel puțin șapte morți ca urmare a prăbușirii unui avion la un miting aviatic în sudul Angliei

UPDATE MB: Cel puțin șapte morți ca urmare a prăbușirii unui avion la un miting aviatic în sudul Angliei

Cel puțin șapte persoane și-au pierdut viața după ce un avion care participa la un miting aviatic s-a prăbușit sâmbătă în apropiere de Shoreham-by-Sea, în sudul Angliei, pe o șosea, au indicat serviciile locale de salvare, relatează AFP.

''Prăbușirea avionului la mitingul aviatic din Shoreham s-a soldat cu șapte morți'', au indicat pe Twitter serviciile de ambulanță de pe coasta de sud-est (SECamb).

17.32 Prăbușirea unor avion la un miting aviatic în sudul Angliei, soldată cu mai multe victime

Un avion s-a prăbușit și a provocat mai multe victime la un miting aviatic în Brighton, pe coasta sudică a Angliei, au anunțat sâmbătă serviciile de urgență, transmite Reuters.

Avionul a lovit mai multe mașini pe o șosea principală, la nord de Aeroportul Shoreham, unde avea loc mitingul aviatic, a indicat poliția într-un comunicat, fără să ofere alte informații.

Shoreham Air Show a anunțat pe Twitter c-a avut loc ''un incident major'' și că au fost mobilizate serviciile de urgență.

Potrivit relatărilor media, avionul era un Hawker Hunter, un model din anii 1950, și că pilotul său a fost scos din epava cuprinsă de flăcări. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

2 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

3 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori

4 Foarte interesante amănunte!

5 Pe orbita Pământului zboară două avioane spațiale misterioase...