''El Chapo'' a făcut o operație de creștere a virilității înaintea întâlnirii cu actrița Kate del Castillo

''El Chapo'' a făcut o operație de creștere a virilității înaintea întâlnirii cu actrița Kate del Castillo

Baronului mexican al drogurilor Joaquin ''El Chapo'' Guzman s-a supus unei operații vizând creșterea virilității cu numai câteva săptămâni înainte de întâlnirea secretă, din jungla mexicană, cu vedeta de telenovele Kate del Castillo și cu actorul american Sean Penn, informează canalul american de televiziune CNN, pe pagina sa în limba spaniolă.

Intervenția chirurgicală a avut loc într-un spital din statul Baja California, din nordul Mexicului, în perioada în care liderul Cartelului din Sinaloa, în vârstă de 58 de ani, era cea mai căutată persoană din această țară, după spectaculoasa lui evadare din închisoarea de înaltă securitate din Altiplano, la 11 iulie 2015.

Potrivit 'unui înalt funcționar din guvernul mexican', nenominalizat de CNN, se pare că medicii i-au făcut lui ''El Chapo'' un ''implant'' în zona testiculelor în scopul de a mări afluxul de sânge în zonă și, implicit, performanțele sexuale.

Întrevederea lui ''El Chapo'' cu actrița mexicană și cu Sean Penn s-a desfășurat în octombrie 2015, a durat aproximativ șapte ore, conform declarațiilor cineastului, și a fost urmată de interviuri prin telefon și înregistrări video. Sean Penn a publicat un articol despre dialogul său cu celebrul traficant de stupefiante în 9 ianuarie 2016 , la o zi după arestarea acestuia.

Kate del Castillo, care îl cunoștea mai de mult pe ''El Chapo'' și a intermediat întâlnirea lui cu Sean Penn, a purtat o intensă și tandră corespondență pe internet cu narcotraficantul care era un mare admirator al ei. Mesajele dintre cei doi, datate înainte și după reuniunea din junglă, au fost dezvăluite miercuri de presa mexicană.

Contactată de CNN pentru a comenta asupra acestui subiect și în legătură cu vizita sa la ''El Chapo'', actrița, celebră în Mexic pentru personajul șefei de cartel din telenovela "Regina sudului", nu a dat niciun răspuns. Ea declarase miercuri că va oferi propria ei versiune în legătură cu aceste eveniment, amplu reflectat de presa din întreaga lume.

Femeile sunt marea 'slăbiciune' a lui Joaquin ''El Chapo'' Guzman, despre care se știe că a avut până în prezent șapte soții (concubine), care i-au dăruit în total 18 copii, amintește EFE.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia