8 momente sexuale pe care nu ai voie sa le ratezi

8 momente sexuale pe care nu ai voie sa le ratezi

8 momente sexuale pe care nu ai voie sa le ratezi

1. Sexul din noaptea nuntii

Este un moment sexual crucial in viata oricarei persoane, fie barbat sau femeie. In plus, e momentul de glorie al oricarei mirese, cand arata perfect si toata lumea roieste in jurul ei. Se simte sigura pe ea, fericita si iubita ca se casatoreste si ca atare radiaza de frumusete. Si chiar daca esti casatorit de 12 ani, aceasta nu este un motiv sa nu repeti experienta sexului din noaptea nuntii. Incearca sa recreezi atmosfera de atunci: scrie-i un bilet pe care sa-l gaseasca dimineata, cand se trezeste. Scrie-i vorbele despre care esti sigur ca i-ar placea sa le citeasca. Las-o sa se gandesaca la ele toata ziua, apoi seara, cand va intalniti acasa, ia atitudine: daca o vei atinge asa cum ii place cel mai mult sa fii atinsa, va fi a ta, iar atmosfera magica din noaptea nuntii va reaparea intre voi.

2. Sexul ”Iubito, am venit!”

Stii cum e, daca n-ai mancat toata ziua, seara lingi farfuriile. La fel e si cu sexul. De obicei, sexul de tipul asta e foarte romantic si incepe cu saruturi lungi, imediat ce ai intrat pe usa casei. Si poti repeta mereu tipul asta de experienta sexuala, mai ales daca ai lipsit o saptamana de acasa, fiind in deplasare cu serviciul. Acorda mult timp sarutului. Practic, construieste un preludiu numai al saruturilor.

3. Sexul de impacare

E un moment memorabil, pentru ca, dupa ce spargi farfurii, tipi, lovesti cu pumnul in perete… toata energia se scurge catre dormitor. Iar testosteronul din timpul scandalului isi va spune cuvantul, transformand partida de sex de impacare intr-una memorabila pentru amandoi. Asadar, puteti incerca amandoi din cand in cad sa creati mici momente de tensiune, de dragul impacarii ulterioare, care merita pe deplin. Chiar si daca va bateti cu perne, tot se creeaza aceasta tensiune intre voi.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…