A apărut The ONE de ianuarie-februarie 2015

A apărut The ONE de ianuarie-februarie 2015

Prima ediţie din 2015 a revistei The ONE coincide cu prima apariţie a Ilenei Lazariuc în lumina reflectoarelor după mulţi ani. Ileana vorbeşte în exclusivitate pentru The ONE despre viaţa de familie alături de Ion Alexandru Ţiriac, dar şi despre noul său proiect din domeniul modei.

A apărut The ONE de ianuarie-februarie 2015

Pentru detalii şi fotografii speciale, vezi cover story-ul acestei ediţii - Ileana in fashion wonderland.

Tot în primul The ONE din 2015, Andreea Esca te provoacă, în editorialul Wish list, să îşi scrii cele mai importante trei dorinţe pentru noul an şi să îi dai de ştire pe măsură ce acestea devin realitate. Dorinţele tale îndeplinite pot lua apoi forma unor poveşti care să inspire.

Special pentru începutul de an, echipa The ONE a testat diverse cursuri care te-ar putea atrage – de la fashion PR, social media sau public speaking, până la pian şi chiar chineză. Le regăseşti în articolul Back to School.

Ce spui de Un cadou (aproape) imposibil? Alina Aliman trece în revistă cele mai extravagante idei de travel (şi nu numai) şi îţi dezvăluie cum le poţi transforma în realitate şi, mai ales, cu ce beneficii.

Şi dacă tot suntem la capitolul „rezoluţii”, îţi propunem un Anti-bucket list. Pentru că e timpul să începi să trăieşti aşa cum îţi place.

Despre o întâlnire inspiraţională cu scriitoarea Gwenaëlle Aubry la Bucureşti, scrie Alina Vîlcan în articolul Haute écriture, destinat dependenţilor de literatură, care vor să afle mai multe din vieţile scriitorilor aflaţi acum în prim-plan.

Începe anul cât de poate de informată în materie de fashion! În paginile de shopping, Alexandra Caspruf descifrează pe înţelesul tuturor regulile de stil ale iernii, aducând exemple concrete – de la piesele cu influenţe sport şi teatrale, până la printuri şi transparenţe hot.

În opinia Un business serios de capricii, Vicki Nicola descrie adevărata influenţă a modei.

Pictorialul Figuri de stil este unul al mixurilor explozive, al ţinutelor preţioase şi al elementelor casual, având-o ca model pe Simona Bitiuşcă.

Andreea Macri relatează momentele memorabile din culisele Calendarului Pirelli 2015. Nu rata The Cal 2015. Back to basics!

Iar în opinia Şcoala de design de la Cluj Lucian Broscăţean îi prezintă pe designerii viitorului.

La capitolul frumuseţe, în beauty story-ul Emoţii de vânzare, Bianca Nuţu investighează trecerea de la welness la selfness.

În mijlocul iernii, în secţiunea de travel, vorbim pe larg despre frumuseţea celor mai neobişnuite destinaţii de schi. Bineînţeles, de la vorbă la faptă, uneori e doar un pas. Iar The ONE îşi propune să trăieşti această iarnă din plin!

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...