Actorul Sam Shepard, laureat al Premiului Pulitzer, arestat pentru conducere în stare de ebrietate

Actorul Sam Shepard, laureat al Premiului Pulitzer, arestat pentru conducere în stare de ebrietate

Actorul şi dramaturgul Sam Shepard, nominalizat la Oscar şi recompensat cu premiul Pulitzer, a fost arestat în statul american New Mexico, pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate, a anunţat marţi poliţia locală.

Sam Shepard (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Sam Shepard, în vârstă de 71 de ani, a spus poliţiştilor că a băut luni seară două pahare de tequila într-un restaurant din Santa Fe, a precizat Andrea Dobyns, purtătoarea de cuvânt a poliţiei din acest oraş, citată de Reuters .

Artistul a refuzat să efectueze testul respirator de detectare a alcoolemiei şi a fost arestat în faţa acelui restaurant. Angajaţii din echipa de securitate a restaurantului telefonaseră anterior la Poliţie pentru a avertiza în legătură cu o persoană în stare de ebritate care încerca să conducă o camionetă, deşi frâna de mână era trasă.

Sam Shepard a fost încarcerat în închisoarea din Santa Fe, fiind acuzat de conducerea automobilului într-o stare avansată de ebrietate.

Actorul şi-a petrecut noaptea în închisoare şi a apărut apoi în faţa unui judecător din Santa Fe în cursul zilei de marţi.

Printre piesele de teatru scrise de Sam Shepard se află "Buried Child", pentru care a fost recompensat cu premiul Pulitzer în 1979, "True West", "Curse of the Starving Class" şi "Fool for Love".

A fost nominalizat la premiile Oscar pentru evoluţia sa din filmul "Cursa spaţială/ The Right Stuff" din 1983, în care a interpretat rolul astronautului Chuck Yeager.

Sam Shepard a jucat în zeci de alte filme, remarcându-se recent în pelicule bine primite de public şi de criticii de specialitate, precum "Ţinutul din mijlocul verii/ August: Osage County", "Ucide-i cu tandreţe/ Killing Them Softly", "Jurnalul/ The Notebook" şi "Magnolii de oţel/ Steel Magnolias".

În 2009, artistul american a fost arestat în statul Illinois şi acuzat de conducerea automobilului cu viteză excesivă şi în stare de ebrietate.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…