Ana Ularu - în distribuția thriller-ului noir "The Marker", aflat în producție în Marea Britanie

Ana Ularu - în distribuția thriller-ului noir "The Marker", aflat în producție în Marea Britanie

Regizorul britanic Justin Edgar a început filmările pentru thriller-ul noir "The Marker", în care actrița română Ana Ularu deține un rol principal, informează pagina oficială a Creative England, un fond ce susține proiecte artistice din Marea Britanie. Ana Ularu joacă, în acest film, alături de Frederick Schmidt și John Hannah.

"The Marker" spune povestea unui criminal care încearcă să o găsească pe fiica femeii pe care a ucis-o, într-o încercare de a-și "spăla păcatele", scrie Creative England.

În timpul acestei călătorii, criminalul este bântuit de către fantoma victimei sale.

"Sunt încântat să lucrez cu acești actori minunați și cu oamenii care au susținut transformarea în film a acestei povești sumbre", a spus regizorul și scenaristul Justin Edgar, citat pe site-ul Creative England. Filmările au loc în Birmingham.

În vârstă de 30 de ani, Ana Ularu este una dintre cele mai apreciate actrițe de teatru și film din generația sa. A jucat în filme precum "Periferic", de Bogdan Apetri, "Sunt o babă comunistă", de Stere Gulea, "O vară foarte instabilă", de Anca Damian, "Serena", de Susanne Bier și a avut o apariție în serialul "The Borgias".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante