Aroganţa anului pe Facebook: “Nu, nu se măresc salariile! Îmi cumpăr eu Bugatti”

Aroganţa anului pe Facebook: “Nu, nu se măresc salariile! Îmi cumpăr eu Bugatti”

Aroganţă maximă a beizadelei miliardarului Micula. Victoraş Micula a anunţat pe Facebook: “Nu, nu se măresc salariile! Îmi cumpăr eu Bugatti”. Bolidul nu costă ,,decat'' 1,5 milioane de euro.
 
Clanul Micula din Oradea a reuşit, de curând, performanţa să execute silit statul român pentru o daună de 82 de milioane de euro. Victoraş Micula, unul dintre moştenorii imperiului, ştie deja ce va face cu banii.
 Victoras Micula este celebru, fiind considerat etalonul perfect pentru o beizadea: se plimba cu elicopterul, merge in vacante exotice si in general, face ce-i trece prin cap. In toamna, Victoras a ajuns si in presa britanica. Jurnalistii englezi au fost socati de modul in care se comporta mostenitorul Micula. Publicatia “The Mirror” a scris de episodul in care Victoras a mers la scoala la bordul unui elicopter, pentru a se putea trezi mai tarziu. Tot cu elicopterul a mers milionarul nostru si la mormantul lui Arsenie Boca. Micula conduce un Ferarri 

Victoras conduce un Ferrari de 200.000 euro, dar se pare ca nu-i este de ajuns. Acum, dupa ce s-a aflat ca familia Micula se va imbogati cu peste 80 de milioane de euro, angajatii companiilor detinute de aceasta au sperat ca le vor creste si lor salariile. Unul a avut chiar curajul sa comenteze pe una din paginile de socializare ale lui Victoras. Acesta insa i-a replicat, mai in gluma, mai in serios: “Nu cresc (n.r salariile), ca imi iau un Bugatti”, relatează wowbiz.ro.

Bugatti este considerata marca de automobile de lux , cea mai scumpa si exclusivista din lume.  La noi in tara, printre cei cativa posesori de Bugatti Veyron se afla un alt “printisor”. Costelus Casuneanu are in garaj o astfel de masina, care valoreaza circa 1,5 milioane de euro.



costeluş căşuneanu


victoraş conduce deja un ferrari


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…