Ashton Kutcher, acuzat că a înşelat-o pe Mila Kunis în primele luni de relaţie

Ashton Kutcher, acuzat că a înşelat-o pe Mila Kunis în primele luni de relaţie

Actorul american Ashton Kutcher a fost acuzat că a înşelat-o pe partenera lui de viaţă, Mila Kunis, cu o specialistă în arta machiajului, în primele luni ale relaţiei sale cu actriţa americană, potrivit dailymail.co.uk.

Ashton Kutcher (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ashton Kutcher, în vârstă de 36 de ani, are o relaţie cu Mila Kunis, în vârstă de 31 de ani, din aprilie 2012, însă cei doi s-au afişat în public pentru prima dată abia în luna iulie a acelui an. Recent, Mila Kunis a născut primul copil al cuplului.

Specialista în machiaj Linn Massinger afirmă că a vizitat vila actorului în iunie 2012, la invitaţia starului hollywoodian, pe care l-a cunoscut într-un bar.

Linn Massinger, pe atunci în vârstă de 21 de ani, a dezvăluit pentru tabloidul britanic The Sun că, după ce a stat de vorbă cu starul hollywoodian în sufrageria de la parterul vilei sale, Ashton a luat-o de mână şi a condus-o la etaj, în dormitorul său, unde a urmat "o îmbrăţişare intimă".

Ea a furnizat tabloidului britanic o serie de fotografii în care apare în timp ce se îmbrăţişează cu Ashton Kutcher, care, în acea vreme purta barbă şi părul lung, întrucât se pregătea pentru rolul din filmul biografic dedicat lui Steve Jobs.

Linn, care este suedeză, afirmă că a petrecut toată noaptea în vila lui Ashton Kutcher, iar acesta nu i-a vorbit niciodată despre Mila Kunis, actriţa cu care starul avea deja o relaţie de câteva luni şi cu care s-a logodit în februarie 2014.

Revista americană Star a publicat la rândul ei o serie de informaţii despre felul în care Ashton şi Linn s-au cunoscut.

"Ashton o privea pe Linn care stătea la celălalt capăt al barului. I-a făcut un semn cu mâna şi a invitat-o să vină în locul în care se afla cu câţiva prieteni. S-a prezentat spunând că îl cheamă Chris - acesta este primul lui prenume", a dezvăluit o sursă pentru publicaţia americană.

După ce întregul grup a ajuns în vila lui Ashton Kutcher, cei doi "au început să se sărute", afirmă aceeaşi sursă.

"După o vreme, ceilalţi au început să plece, iar Ashton a invitat-o pe Linn în sala lui de cinematograf. Au început să se sărute, iar apoi lucrurile au început să se încingă între ei", a completat sursa.

Nu este pentru prima dată când Ashton Kutcher a fost acuzat că şi-a înşelat partenera de cuplu.

În 2011, actorul american a fost acuzat că a întreţinut raporturi sexuale cu Sara Leal într-un hotel din San Diego, chiar în weekendul în care se împlineau şase ani de la nunta lui cu actriţa Demi Moore.

În timp ce Kutcher se afla în San Diego, Demi Moore era la New York, unde promova filmul ei cu Jennifer Aniston, intitulat "Five", produs de televiziunea Lifetime.

Cei doi s-au despărţit după două luni, iar Ashton Kutcher a depus actele prin care solicita divorţul în decembrie 2012, la un an după despărţirea cuplului.

Ashton şi Mila s-au cunoscut în timpul filmărilor de la serialul "That 70's Show", însă au devenit un cuplu abia în 2012.

Divorţul actorului american a fost finalizat abia în noiembrie 2013, iar Ashton Kutcher şi Mila Kunis s-au logodit în februarie 2014.

La începutul acestui an, ambii actori şi-au vândut reşedinţele în care locuiseră separat până în acel moment şi au cumpărat împreună o vilă în Beverly Hills.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale