Bogdan Stanoevici, demis din postul de secretar de stat al Ministerului Culturii: Am aflat de la şofer

Bogdan Stanoevici, demis din postul de secretar de stat al Ministerului Culturii: Am aflat de la şofer

Actorul Bogdan Stanoevici a fost demis din funcţia de secretar de stat al Ministerului Culturii şi, contact de MEDIAFAX, a declarat că a aflat despre acest lucru de la un şofer al instituţiei, exprimându-şi totodată dezamăgirea faţă de acţiunea ministrului Vlad Alexandrescu.

Bogdan Stanoevici, demis din postul de secretar de stat al Ministerului Culturii: Am aflat de la şofer (Imagine: Răzvan Lupica/Mediafax Foto)

"Eu am aflat de la şofer, pe 30 decembrie, venind la birou. Nu am avut nicio discuţie cu ministrul. Cumva, mă aşteptam să se întâmple asta, deşi eu nu fac parte din niciun partid", a declarat Bogdan Stanoevici, marţi, pentru MEDIAFAX.

"Eram tehnocrat înainte să vină tehnocraţii", a mai spus Bogdan Stanoevici, precizând că este deranjat de modul în care s-au desfăşurat lucrurile. "Am fost extrem de dezamăgit. Nu ştiu unde este transparenţa despre care se tot vorbeşte acum în minister", a menţionat Stanoevici.

Decizia privind eliberarea lui Bogdan Stanoevici din funcţia de secretar de stat la Ministerul Culturii a fost semnată de premierul Dacian Cioloş şi a fost publicată, pe 29 decembrie, în Monitorul Oficial.

Bogdan Stanoevici a fost secretar de stat al Ministerului Culturii începând din ianuarie 2015, când a fost numit în această funcţie printr-o decizie luată de premierul de la momentul respectiv, Victor Ponta . Înainte de a ocupa această funcţie, Stanoevici a fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni. Demisia sa a fost cerută la momentul respectiv din cauza problemelor cu care s-a confruntat diaspora în a-şi exercita votul la alegerile prezidenţiale.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?