Brazilia: Șoricel dresat să transporte droguri în închisoare

Brazilia: Șoricel dresat să transporte droguri în închisoare

Polițiști brazilieni au descoperit în cursul unei inspecții într-o închisoare din statul amazonian Tocantins (nordul Braziliei) că deținuții dresaseră un șoricel să transporte droguri dintr-un pavilion în altul, relatează 7sur7.be. "Șoricelul era atât de ascultător încât se lăsa chiar și mângâiat pe cap", a declarat Gean Carlos Gomes, director al închisorii Barra da Grota din Araguaina.

Vinerea trecută, la inspecția de rutină efectuată în închisoarea care deține trei pavilioane cu 329 de deținuți, atenția inspectorilor a fost atrasă de un șoricel care avea legată de coadă o sfoară lungă, arată Gomes. "Urmărindu-l, agenții au descoperit că mergea de la pavilionul A la pavilionul C. Deținuții legau sfoara de coada șoarecelui și îl foloseau să transporte droguri și alte obiecte", a declarat directorul închisorii. "Când rozătorul ajungea la destinație, deținuții îl luau și trăgeau sfoara cu obiectele", a adăugat el. În cursul inspecției, polițiștii au confiscat 29 de doze de marijuana și 23 de cocaină.

Vor fi analizate imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a afla cine este proprietarul șoarecelui. Acesta a fost eliberat în vegetația din jurul închisorii, în pofida implicării sale în faptele ilegale, încheie 7sur7.be . AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante