Cargo, despre victimele din Colectiv: Nu cei de sus i-au omorât, ci lucrurile mici pe care le facem

Cargo, despre victimele din Colectiv: Nu cei de sus i-au omorât, ci lucrurile mici pe care le facem

Membrii trupei Cargo au scris, pe Facebook, despre persoanele decedate în urma incendiului din clubul Colectiv, de pe 30 octombrie, precizând că pe aceşti copii nu "cei de sus i-au omorât, ci lucrurile mici de zi cu zi, pe care le facem cu toţii".

Cargo, despre victimele din Colectiv: Nu cei de sus i-au omorât, ci lucrurile mici pe care le facem (Imagine: Cristian Radu Nema/ Arhiva Mediafax Foto)

"Patruzeci şi patru de tineri care reprezentau tot ce este mai fumos în ţara asta. Ar trebui ca zilele astea să îi plângem pe ei, şi să ne rugăm pentru cei care luptă să rămână în viaţă! Se caută vinovaţi, se schimbă sistemul, se dă jos corupţia de la nivel înalt... foarte bine! Însă pe acei copii nu cei de sus i-au omorât, ci lucrurile mici de zi cu zi, pe care le facem cu toţii. «E Ok... ce poate să se întâmple? Lasă că merge şi aşa... am experienţă, sunt atent, nu se întâmplă nimic» Cei implicaţi în nenorocirea asta au tratat jobul lor cu uşurinţă, aşa cum o facem cei mai mulţi dintre noi. Revoluţia Lucrurilor Mici, o oglindă în faţa fiecăruia, asta este adevărata revoluţie. Cum ar fi pentru început să ne facem revizia tehnică la maşina, aşa cum trebuie, să respectam toate regulile de circulaţie, şi să conducem generos şi atenţi la cei din jurul nostru?", a scris trupa Cargo.

Trupa Cargo a scris acest mesaj, duminică, pe pagina oficială de Facebook, când numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa în incendiul din clubul Colectiv era 44.

Însă, bateristul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, a murit, duminică seară, după ce a intrat în stop cardiorespirator în aeronava care îl transporta la o clinică din Elveţia şi care a fost întoarsă din drum, iar, luni dimineaţă, jurnalista şi fotografa Teodora Maftei a murit la clinica din Israel, unde a fost transferată săptămâna trecută, numărul persoanelor care au decedat în urma incendiului din clubul Colectiv ajungând astfel la 46.

În spitalele din Capitală mai sunt internate, luni, 83 de persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, dintre care 15 sunt în stare critică, şase în stare gravă şi 61 sunt stabilizate.

Dintre pacienţii internaţi în spitale din Capitală, 35 au fost transportaţi spre unităţi sanitare din străinătate, însă trei au decedat. Toboşarul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, a murit, duminică seară, după ce a intrat în stop cardiorespirator în aeronava care îl transporta la o clinică din Elveţia şi care a fost întoarsă din drum, iar alţi doi răniţi au decedat, sâmbătă, după ce au ajuns în Olanda.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Primele imagini de la arestarea asasinilor plătiți de Rusia pentru a-i ucide pe ministrul ucrainean al Apărării şi pe generalul Kirilo Budanov, …

2 „Guvernatorul” instalat de ruşi în regiunea Herson ar fi fost otrăvit de menajera sau bucătarul său

3 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

4 ULTIMA ORĂ Rușii au încercat să-l asasineze pe generalul Kirilo Budanov, șeful serviciului de informații militare de la Kiev

5 Foarte interesante amănunte!