Carmen Iohannis, în vizită la Palatul Parlamentului împreună cu elevii săi de clasa a IX-a

Carmen Iohannis, în vizită la Palatul Parlamentului împreună cu elevii săi de clasa a IX-a

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, şi elevii săi de clasa a IX-a de la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu s-au aflat, joi, într-o excursie la Bucureşti, unde au vizitat Palatul Parlamentului, precum şi Muzeul Cotroceni.

Carmen Iohannis, în vizită la Palatul Parlamentului împreună cu elevii săi de clasa a IX-a (Imagine: Andreea Alexandru/Arhiva Mediafax Foto)

Carmen Iohannis, care este profesoară de limba engleză, şi-a adus elevii a căror dirigintă este într-o excursie în Capitală.

Soţia preşedintelui şi elevii săi de clasa a IX-a au vizitat Muzeul Cotroceni, dar şi Palatul Parlamentului, unde joi activitatea parlamentară a fost restrânsă la lucrul în comisii, vizita acesteia nefiind anunţată oficial.

Carmen Iohannis predă limba engleză la Colegiul ” Gheorghe Lazăr ” din Sibiu şi este dirigintă la clasa a IX-a. Într-un interviu acordat televiziunii publice, în luna ianuarie, soţia preşedintelui Klaus Iohannis spunea că nu ar vrea să renunţe la cariera de profesor şi că intenţionează să păstreze câteva ore la liceul sibian şi să continue să ghideze elevii din clasa sa şi în următorii ani.

"Încerc sa fac acest efort, să fiu câteva zile la Sibiu şi câteva zile la Bucureşti", spunea ea.

O lună mai târziu, în 26 februarie, Carmen Iohannis declara, la Berlin, unde l-a însoţit pe preşedinte în vizita oficială, că deocamdată nu şi-a început activitatea de Primă Doamnă, dar că i-ar plăcea să se implice în educaţie şi în susţinerea tinerelor talente.

Totodată, soţia preşedintelui a recunoscut că îi este greu să facă naveta de la Sibiu la Bucureşti.

"Mi-e greu, dar deocamdată nu am unde să mă mut. Mai aşteptăm", a afirmat ea, adăugând că doreşte să predea în continuare, "măcar cu jumătate de normă".

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa