Cea mai scundă femeie din lume va juca în serialul „American Horror Story“

Cea mai scundă femeie din lume va juca în serialul „American Horror Story“

Potrivit „The Hollywood Reporter“, acţiunea sezonului patru din „American Horror Story“ , intitulat „Freak Show“, se va petrece în anul 1950, iar actriţa Jessica Lange, laureată a două premii Oscar şi patru Globuri de Aur, va avea rolul principal.

Pe lângă deja cunoscuţii Kathy Bates, Emma Roberts , Angela Basset şi Frances Conroy, actorii Michael Chiklis, Wes Bentley („Jocurile Foamei/ The Hunger Games“), John Carroll Lynch („Fargo“) şi Finn Wittrock („O inimă normală/ The Normal Heart“) vor apărea, în premieră, în serialul nominalizat la premiile Globul de Aur 2012, la categoria Cea bună mini-serie sau film TV.

Jyoti Amge, o tânără de 20 de ani din India, este considerată cea mai scundă femeie din lume în viaţă. Cu o înâlţime de numai 62,8 centimetri, Amge a intrat in Cartea Recordurilor pe 16 decembrie 2011, când a împlinit 18 ani. Potrivit Wikipedia, indianca suferă de o boală a oaselor, care determină majoritatea tipurilor de piticism, numită Acondroplazie.

Amge nu se află pentru prima dată în faţa camerelor de filmat. În 2009, ea a apărut în documetarul „Body Shock: Two Foot High Teen“ şi a participat, în calitate de invitat special, la emisiunea Big Boss 6, o variantă indiană a cunoscutului reality-show Big Brother.

„Freak Show“ sau sezonul patru din „American Horror Story“ va debuta pe micile ecrane în luna octombrie.

Acondroplazia este caracterizată prin creşterea anormală a oaselor şi determinarea de statură mică, cu braţe şi picioare scurte şi disproporţionate (sursa: romedic.ro) FOTO Facebook

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”