Cea mai scundă femeie din lume va juca în serialul „American Horror Story“

Potrivit „The Hollywood Reporter“, acţiunea sezonului patru din „American Horror Story“, intitulat „Freak Show“, se va petrece în anul 1950, iar actriţa Jessica Lange, laureată a două premii Oscar şi patru Globuri de Aur, va avea rolul principal.

Pe lângă deja cunoscuţii Kathy Bates, Emma Roberts, Angela Basset şi Frances Conroy, actorii Michael Chiklis, Wes Bentley („Jocurile Foamei/ The Hunger Games“), John Carroll Lynch („Fargo“) şi Finn Wittrock („O inimă normală/ The Normal Heart“) vor apărea, în premieră, în serialul nominalizat la premiile Globul de Aur 2012, la categoria Cea bună mini-serie sau film TV.

Jyoti Amge, o tânără de 20 de ani din India, este considerată cea mai scundă femeie din lume în viaţă. Cu o înâlţime de numai 62,8 centimetri, Amge a intrat in Cartea Recordurilor pe 16 decembrie 2011, când a împlinit 18 ani. Potrivit Wikipedia, indianca suferă de o boală a oaselor, care determină majoritatea tipurilor de piticism, numită Acondroplazie.

Amge nu se află pentru prima dată în faţa camerelor de filmat. În 2009, ea a apărut în documetarul „Body Shock: Two Foot High Teen“ şi a participat, în calitate de invitat special, la emisiunea Big Boss 6, o variantă indiană a cunoscutului reality-show Big Brother.

„Freak Show“ sau sezonul patru din „American Horror Story“ va debuta pe micile ecrane în luna octombrie. 

Acondroplazia este caracterizată prin creşterea anormală a oaselor şi determinarea de statură mică, cu braţe şi picioare scurte şi disproporţionate (sursa: romedic.ro) FOTO Facebook

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Rusia amenință direct România: „Tentativele provocatoare nu vor rămâne fără răspuns. Să se gândească serios la…

2 RAPORT OFICIAL / România, pe primul loc în evoluția epidemiei de COVID-19 în UE: cea mai mare rată de pozitivar…

3 Scandal sexual cu reținere! Soția unui multimilionar român îl acuză pe afacerist că a supus-o la perversiuni …

4 DOCUMENT / Informațiile care dinamitează Poliția Capitalei! Berechet cerea detalii dintr-un dosar de omor peste …

5 Ea este Irina Popescu, soția abuzată sexual, practicantă de yoga și membră MISA