Cele mai bune metode de detoxifiere a organismului pe cale naturală

Cele mai bune metode de detoxifiere a organismului pe cale naturală

Pentru a ne proteja sănătatea și a ne feri pe cât posibil de riscurile la care suntem expuși ar trebui să utilizăm cea mai eficientă modalitate de detoxifiere și anume: detoxifierea pe cale natural oferita de diete-sanatoase.ro.

Detoxifierea reprezintă cheia către un organism sănătos. Trăim într-un mediu în care toxinele se regăsesc peste tot, în ceea ce mâncăm, ce bem, în produsele de îngrijire pe care le folosim și chiar în aerul pe care îl respirăm.

Organismul uman dispune de propriile mecanisme care luptă împotrivă toxinelor, dar acestea sunt depășite de stilul de viață modern pe care l-am adaptat cu toții. Omul zilelor noastre este deseori obosit, lipsit de energie, nervos iar pentru a redeveni plin de viață trebuie să elimine substanțele nocive prin detoxifierea organismului pe cale naturală.

Dieta cu fructe si legume

Sistemele organismului uman funcționează cel mai bine atunci când este respectată o nutriție adecvată.

Consumate în formă lor naturală sau sub formă de sucuri făcute în casă, fructele oferă organismului antioxidanți și minerale care forțează eliminarea toxinelor. Fructele sunt alimentele cu o eficientă extrem de ridicată când vine vorba despre detoxifierea organismului. Trebuiesc totuși evitate fructele care conțin foarte mult zahăr sau cele conservate deoarece indicele glicemic al acestora este destul de ridicat. Pe durată procesului de detoxifiere este recomandat consumul a cel puțin 2l de limonadata pe zi deoarece glucoză eliberată din zahăr are un efect calmant iar creierul este energizat instantaneu.

Citeste tot articolul pe DIETE-SANATOASE.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

2 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

3 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

4 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!

5 Pensii speciale de jurnalişti pentru generalul Pavel Abraham, meteorologul Romica Jurcă sau colonelul Mircea …