Conacul Playboy ar putea fi pus în vânzare contra sumei de 200 milioane de dolari - VIDEO

Conacul Playboy ar putea fi pus în vânzare contra sumei de 200 milioane de dolari - VIDEO

Playboy Mansion, legendara reşedinţă a magnatului media Hugh Hefner, ar putea fi pus în vânzare, în curând, contra sumei de 200 de milioane de dolari, potrivit unor informaţii apărute în presa americană, dar care nu au fost deocamdată confirmate, informează people.com.

Conacul Playboy ar putea fi pus în vânzare contra sumei de 200 milioane de dolari - presă

Celebra reşedinţă a patronului revistei Playboy are o suprafaţă totală de peste 2.000 de metri pătraţi şi include 29 de camere. Conacul Playboy este construit în cartierul Holmby Hills din Los Angeles, pe un teren de peste două hectare, şi ar putea fi pus în vânzare luna viitoare, au dezvăluit mai multe surse pentru site-ul TMZ.com.

Tranzacţia va include însă şi o clauză specială, care îi va permite lui Hugh Hefner, în vârstă de 89 de ani, să locuiască în continuare în clădire, până la sfârşitul vieţii sale.

Conacul Playboy a fost construit în 1927 şi a fost achiziţionat de fondatorul imperiului Playboy în 1971 cu suma de 1 milion de dolari.

După ce a fost cumpărat de Hefner, conacul şi numeroasele sale elemente adiacente, precum o piscină amenajată într-o peşteră, au devenit un loc preferat al multor staruri de la Hollywood, în care erau organizate petreceri spectaculoase, adeseori cu conotaţii lascive.

De asemenea, Playboy Mansion a apărut de-a lungul anilor în numeroase seriale TV şi filme pentru marele ecran, precum "Sex and the City", "The Apprentice" şi "The House Bunny".

În prezent, conacul este deţinut de compania lui Hugh Hefner, Playboy Enterprises, care deţine revista Playboy şi toate licenţele aferente acesteia. Playboy Enterprises i-a închiriat lui Hugh Hefner această proprietate, în care compania citată organizează, uneori, şi evenimente corporate.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vipera ţine cu dinţii de Reghecampf

2 Așa o fi?

3 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

4 O femeie l-a surprins pe soț în timp ce „servea un oral” de la o minoră / Ce a urmat s-a transformat în coșmar

5 VIDEO De văzut!