Copiii bogaţi ai Iranului: Cum arată VIAŢA DE LUX într-o ţară supusă sancţiunilor - FOTO

Copiii bogaţi ai Iranului: Cum arată VIAŢA DE LUX într-o ţară supusă sancţiunilor - FOTO

Copiii elitei din capitala Iranului nu sunt afectaţi nici de sancţiunile internaţionale care li s-au impus ţării lor şi nici de legile islamice.

Cum trăiesc copiii elitei din Teheran. Sancţiunile internaţionale şi regulile stricte din Iran nu îi afectează (Imagine: Instagram)

Urmând modelul contului Rich Kids of Instagram, a fost creat un cont al copiilor elitei din Teheran, Rich Kids of Tehran, informează businessinsider.com.

Creat acum trei săptămâni, contul a adunat deja aproape 62.000 de urmăritori, fiind aproape de cel după care a fost creat, Rich Kids of Instagram, care are circa 66.200 de urmăritori.

Pozele publicate pe respectivul cont au surprins în interiorul şi în exteriorul Iranului, având în vedere sancţiunile internaţionale impuse acestei ţări şi legile islamice după care ea este guvernată.

Legile nu se aplică, însă, şi în ceea ce îi priveşte pe copiii elitei, care au imunitate, spre deosebire de alte milioane de persoane din ţară.

În poze, aceştia afişează iPhone-uri, ceasuri şi maşini de lux, iar majoritatea dintre ei sunt îmbrăcaţi sumar. 

Deşi nu este neobişnuit pentru tinerii din Teheran să petreacă şi să consume alcool, acest lucru apare rar pe internet. Copiii elitei nu au, însă, nicio problemă în a se afişa consumând alcool în cluburi de noapte.

La începutul acestui an, mai mulţi tineri iranierni au fost norocoşi să scape cu o condamnare cu suspendare după ce au fost arestaţi pentru că au postat pe YouTube un clip în care dansau pe melodia lui Pharrell, "Happy".

Mai mult de două treimi dintre locuitorii Iranului au mai puţin de 35 de ani şi aceştia par să respingă valorile islamice promovate de persoanele mai în vârstă.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Circoteca cu congresul e bluf? Iohannis joacă la două capete? Citiți ce se zvonește...

2 Congresul cașcavalului / Marioneta a câștigat

3 Așa o fi? / Cade și EUROINS? Doar 5% din bani mai sunt în băncile din România!

4 Andreea Pirui, vedetă la Kanal D, a fost prinsă drogată?

5 Hopa! / Orban: „Iohannis și serviciile au distrus partidul”