Cum arată şi cine este reprezentanta Spaniei, proaspăt desemnată Miss World 2015 - FOTO

Cum arată şi cine este reprezentanta Spaniei, proaspăt desemnată Miss World 2015 - FOTO

Mireia Lalaguna Royo, reprezentanta Spaniei, a câştigat titlul Miss World 2015, în finala acestui renumit concurs de frumuseţe, care a avut loc sâmbătă seară, la The Beauty Crown Grand Theatre din Sanya, China, potrivit telegraph.co.uk.

Mireia Lalaguna Royo, reprezentanta Spaniei, desemnată Miss World 2015 - FOTO (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

Mireia Lalaguna Royo, un model profesionist în vârstă de 23 de ani din Barcelona şi care are studii în domeniul farmacologiei, a câştigat acest concurs de frumuseţe, fiind pentru prima dată când Spania obţine titlul de Miss World, în istoria competiţiei.

"Doar pentru că sunt frumoasă la exterior, nu înseamnă că nu sunt frumoasă şi la interior", a declarat Mireia Lalaguna, după încoronarea sa ca Miss World 2015.

La Miss World 2015 au participat 114 tinere din întreaga lume, România fiind reprezentată de Natalia Ioana Oneţ, în vârstă de 26 de ani, care nu a reuşit să se califice în topul 20 al finalistelor.

În clasamentul final al Miss World 2015, locul a doilea a fost ocupat de reprezentanta Rusiei, Sofia Nikitchuk, iar locul al treilea a revenit reprezentantei Indoneziei, Maria Harfanti.

Pe următoarele două locuri în clasament s-au situat Valerie Abou Chacra, reprezentanta Libanului, şi Sanneta Myrie din Jamaica.

Pe de altă parte, competiţia din acest an a fost marcată şi de controverse, după ce reprezentanta Canadei, Anastasia Lin, originară din China, nu a primit viză de intrare pe teritoriul acestei ţări pentru a participa la Miss World 2015, după ce a vorbit despre nerespectarea drepturilor omului în acest stat.

Ediţia din acest an a marcat şi o premieră în istoria acestei competiţii. Astfel, preşedinta concursului Miss World, Julia Morley, a eliminat proba costumelor de baie, declarând că îşi doreşte ca Miss World să se diferenţieze de alte evenimente de profil, punând un mai mare preţ pe inteligenţa şi personalitatea candidatelor decât pe frumuseţea lor.

Miss World, înfiinţat în 1951, de Eric Morley, soţul Juliei Morley, în prezent decedat, a fost iniţial un concurs dedicat exclusiv costumelor de baie şi era denumit "Festival Bikini Contest".

Miss World se numără printre cele patru competiţii de frumuseţe internaţionale majore din punct de vedere al importanţei evenimentului - "The Big Four Major Pageants" -, alături de Miss Earth, Miss International şi Miss Universe. Creat în Marea Britanie, Miss World a fost organizat pentru prima dată în anul 1951, fiind primul concurs internaţional de frumuseţe major ce a avut loc la nivel mondial. Miss World este şi cea mai longevivă competiţie internaţională de frumuseţe.

Câştigătoarea concursului Miss World din 2014 a fost desemnată reprezentanta Africii de Sud, Rolene Strauss, o studentă la medicină în vârstă de 22 de ani, pasionată de ştiinţă şi cercetări medicale.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

2 Pesedistul Bădălău despre șefa CNI: Fă, mânca-mi-ai …(cuvânt obscen)…dacă nu te calc în picioare, dacă nu îmi dai sala de sport.”

3 Răsturnare de situație? / Fanii Craiovei au provocat întreruperea partidei cu Sepsi pentru a se răzbuna pe Mititelu jr

4 Cea mai tare imagine cu noul președinte al Cehiei!

5 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf