Cum arată vedetele din "Urzeala tronurilor" în viaţa reală - VIDEO

Cum arată vedetele din "Urzeala tronurilor" în viaţa reală - VIDEO

"Urzeala tronurilor" (Game of Thrones) a intrat în cel de al cincilea sezon. Premiera celui mai recent sezon a avut loc pe 12 aprilie, serialul fiind difuzat de postul HBO.

Cum arată vedetele din "Urzeala tronurilor" în viaţa reală (Imagine: captura video)

Un video apărut pe Business Insider arată cât de diferită este înfăţişarea din realitate a eroilor din "Urzeala tronurilor" (Game of Thrones) faţă de cea din serial.

Serialul este difuzat pe postul HBO, în fiecare luni, el rulând în peste 170 de ţări şi teritorii din toată lumea.

Premiera celui de-al cincilea sezon a avut loc luni, simultan în SUA şi restul ţărilor în care rulează "Urzeala tronurilor", printre care şi România.

Încă de la lansare, "Urzeala tronurilor" a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe motorul de căutare Google şi cel mai discutat serial pe conturile reţelei de socializare Facebook din Statele Unite.

Inspirat din seria de romane "Cântec de gheaţă şi foc/ A Song of Ice and Fire", de George R. R. Martin, serialul "Urzeala tronurilor" are o acţiune amplasată într-un regat fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice şi elementele fantastice vin în completarea acţiunii din "Urzeala tronurilor".

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /