Daniel Craig s-a accidentat în timpul filmărilor de la noul lungmetraj din seria "James Bond"

Daniel Craig s-a accidentat în timpul filmărilor de la noul lungmetraj din seria "James Bond"

Actorul Daniel Craig s-a accidendat în timpul filmărilor de la "Spectre", noul lungmetraj din seria "James Bond", care este turnat în studiourile Pinewood din Marea Britanie.

Starul britanic, în vârstă de 46 de ani, a suferit o luxaţie la nivelul unuia dintre genunchi în timp ce filma pentru "Spectre", un film care va fi lansat pe marile ecrane în luna noiembrie, informează contactmusic.com .

Accidentul, care s-a produs în studiourile Pinewood din Buckinghamshire, i-a făcut pe producătorii peliculei să intre în panică, deoarece programul de filmare este deja foarte aglomerat şi comprimat.

"Producătorii francizei «Bond» au intrat în panică. Termenele limită de la fiecare scenă sunt atât de apropiate, încât orice fel de amânare poate să producă un veritabil măcel în privinţa programului de filmare", a declarat o sursă.

Actorilor care fac figuraţie li s-a spus că pot să plece acasă în acea zi, după ce Daniel Craig s-a accident pe platourile de filmare.

"Actorilor de figuraţie li s-a spus pur şi simplu: «Puteţi să plecaţi acasă. Daniel s-a accidentat la un genunchi", a dezvăluit aceeaşi sursă pentru The Sun .

Un purtător de cuvânt al studiourilor producătoare i-a asigurat însă joi seară pe fanii francizei "James Bond" că actorul Daniel Craig este pe cale să se însănătoşească, iar filmările vor fi reluate în acest weekend.

"Daniel Craig a suferit o luxaţie la unul dintre genunchi în această săptămână, în timp ce filma o scenă de luptă pentru «Spectre». El îşi va relua filmările sâmbătă, aşa cum era programat", a precizat acel purtător de cuvânt.

Filmul "SPECTRE", cu Daniel Craig în rolul principal, va fi lansat pe marile ecrane pe 6 noiembrie 2015. Filmările au început în decembrie 2014, la puţin timp după ce producătoarea Barbara Broccoli şi regizorul Sam Mendes au dezvăluit în cadrul unei conferinţe de presă titlul, distribuţia şi noile modele de automobile din acest film. Ei au refuzat însă să dezvăluie detalii despre intriga peliculei.

Franciza "James Bond" este una dintre cele mai profitabile pentru studiourile Sony, iar cel mai recent film lansat din această serie, "Skyfall", a generat încasări de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial, mai mult decât oricare alt film cu agentul 007.

În "SPECTRE", actorul britanic Daniel Craig, în vârstă de 46 de ani, va interpreta pentru a patra oară rolul agentului 007, după ce a jucat anterior acest rol în filmele "Casino Royale" (2006), "007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace" (2008) şi "007: Coordonata Skyfall/ Skyfall" (2012).

James Bond, super-spionul din romanele lui Ian Fleming, a ajuns pentru prima dată pe marele ecran în filmul "Dr. No", din anul 1962, cu ajutorul actorului Sean Connery, care a jucat rolul principal. Ceilalţi actori care au interpretat acelaşi rol de-a lungul anilor sunt Roger Moore, George Lazenby, Timothy Dalton, Pierce Brosnan şi Daniel Craig.

Primele 23 de filme "James Bond" realizate până în prezent au generat încasări de peste 4,1 miliarde de dolari în toată lumea.

Al 24-lea film din franciza cinematografică "James Bond" va fi lansat pe 6 noiembrie 2015.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...