David Arquette negociază pentru a cumpăra un club de striptease

David Arquette negociază pentru a cumpăra un club de striptease

Actorul David Arquette negociază pentru a cumpăra un club de striptease celebru din Los Angeles.

David Arquette negociază pentru a cumpăra un club de striptease (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

David Arquette, unul dintre starurile francizei "Scream", nu se află la prima lui tentativă de a pătrunde pe piaţa afacerilor din industria de divertisment. Astfel, actorul american a devenit coproprietar al Beacher's Madhouse, un club de noapte din Los Angeles administrat de actorul de comedie Jeff Beacher, inaugurat în 2011, informează contactmusic.com .

De asemenea, David Arquette deţine acţiuni în alte două cluburi de noapte - Hooray Henry's şi Bootsy Bellows.

Potrivit site-ului TMZ.com, David Arquette se află în negocieri pentru a cumpăra Crazy Girls, un celebru club de striptease de pe Sunset Boulevard.

Acelaşi site afirmă că starul hollywoodian şi partenerii lui de afaceri l-au contactat pe proprietarul clubului şi i-au făcut o ofertă de 1,6 milioane de dolari.

David Arquette, născut la 8 septembrie 1971, este un actor, regizor, producător şi scenarist american din familia de actori Arquette. El a devenit cunoscut la sfârşitul anilor '90, după ce a jucat în câteva filme, dintre care se remarcă cele patru producţii din seria "Scream". De atunci, a jucat şi în câteva seriale de televiziune, inclusiv serialul "In case of Emergency". Pe lângă activitatea sa de actor, David Arquette a încercat şi cariera de wrestler profesionist, în anul 2000 intrând în competiţia "World Championship Wrestling", unde a câştigat chiar o centură la categoria grea.

Sursa: mediafax.ro



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…