Divorţul dintre Seal şi Heidi Klum a fost finalizat

Divorţul dintre Seal şi Heidi Klum a fost finalizat

Heidi Klum şi Seal sunt oficial divorţaţi, după ce un judecător din Los Angeles a aprobat, marţi, încheierea căsniciei celor două vedete, care s-au despărţit în 2012 după un mariaj de şapte ani.

Divorţul dintre Seal şi Heidi Klum a fost finalizat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un judecător de la Tribunalul Superior din Los Angeles a finalizat divorţul dintre modelul german Heidi Klum şi cântăreţul american Seal, după ce cele două vedete, care s-au despărţit în 2012, după şapte ani de mariaj, au ajuns la o înţelegere în luna iulie, informează contactmusic.com .

Decizia magistratului nu a inclus detalii depre partajul şi custodia celor două fiice, Leni, în vârstă de zece ani, şi Lou, în vârstă de patru ani, şi a celor doi fii, Henry, în vârstă de opt ani, şi Johan, în vârstă de şapte ani, ai fostului cuplu.

La câteva luni după despărţirea din 2012, Seal a acuzat-o pe fosta sa soţie că l-ar fi înşelat cu Martin Kirsten, garda de corp din acea perioadă a lui Heidi Klum. Modelul german a avut o relaţie cu Kirsten timp de 18 luni şi s-au despărţit în ianuarie.

"Deşi nu mă aşteptam la altceva din partea lui (Martin Kirsten, n.r.), m-aş fi aşteptat ca Heidi să dea dovadă de mai multă eleganţă şi să aştepte până ne despărţeam înainte de a decide să se culce cu el. Dar cred că toată lumea are acum răspunsul pe care l-a tot aşteptat în ultimele şapte luni", a declarat Seal, în vârstă de 51 de ani, la câteva luni de la separarea de soţia sa.

Heidi Klum şi Seal au lăsat însă în cele din urmă diferenţele dintre ei deoparte şi au fost văzuţi în ultima vreme împreună, în public, alături de copii.

Klum, în vârstă de 41 de ani, are o relaţie cu comerciantul de artă Vito Schnabel, în vârstă de 27 de ani, cu care formează un cuplu din luna februarie.

Heidi Klum a devenit celebră şi pentru participarea la reality show-ul "Project Runaway", în urma căruia a obţinut în perioada mai 2011 - mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari. Ea s-a situat vreme de mai mulţi ani în primele cinci locuri din topul Forbes al celor mai bine plătite manechine din lume.

În 2012, editorii revistei nu au mai luat-o în considerare în realizarea topului, pentru că au fost de părere că Heidi Klum a devenit "mai mult o femeie de afaceri şi o celebritate multimedia decât un model".

Câştigător a trei premii Grammy, Seal este cunoscut datorită timbrului său vocal inconfundabil şi iubit pe întreg mapamondul pentru piese precum "Killer", "Crazy" şi "Kiss from a Rose". Cariera artistului britanic numără opt albume de studio, vândute în peste douăzeci de milioane de exemplare.

Seal a susţinut un concert la Bucureşti în 2006.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 China, pivotul care ar putea fi cheia în criza nucleară. SUA fac încă o încercare pentru a-l aduce pe Putin cu picioarele pe pământ

2 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

3 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

4 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

5 Rusia este pe cale să sufere o mare înfrângere în „buzunarul” Lyman. Panică în rândul bloggerilor și corespondenților militari ruși