Dragnea şi Tăriceanu şi-au cumpărat covrigi calzi după Parada florilor de la Piteşti

Dragnea şi Tăriceanu şi-au cumpărat covrigi calzi după Parada florilor de la Piteşti

Vicepremierul Liviu Dragnea şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, aflaţi, vineri, la Piteşti, s-au oprit la o covrigărie din centrul oraşului, de unde şi-au cumpărat covrigi calzi, după ce au stat la coadă.

Dragnea şi Tăriceanu şi-au cumpărat covrigi calzi după Parada florilor de la Piteşti (Imagine: Silviu Matei/Arhiva Mediafax Foto)

Liviu Dragnea a mers, vineri dimineaţă, la Piteşti, pentru a participa la cea de-a 37-a ediţie a "Simfoniei lalelelor", eveniment la care a ajuns şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Cei doi au mers apoi, alături de primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, la Parada florilor, care s-a desfăşurat în centrul oraşului.

La un moment dat, Dragnea şi Tăriceanu s-au oprit la o covrigărie, de unde, după ce au stat la coadă, au cumpărat mai mulţi covrigi calzi, vicepremierul spunând că au fost ademeniţi de miros.

Tăriceanu a împărţit covrigi unora dintre jurnaliştii prezenţi, comentând că în felul acesta "se pune bine cu presa".

Anul trecut, în perioada guvernării USL, Crin Antonescu i-a oferit un covrig lui Victor Ponta, în biroul său de la Senat, spunând că l-a servit pe premier cu ce avea mai bun, adică un covrig de pe vremea "austerităţii lui Boc".

"Ne-am înţeles foarte bine. Am mâncat şi un covrig de la domnul preşedinte. L-a împărţit cu noi", spunea Ponta, la ieşirea din biroul lui Antonescu.

"L-am servit cu ce am avut mai bun. Covrigii sunt de pe vremea austerităţii lui Boc. I-am păstrat", afirma şi Antonescu.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

2 „Ce ne va trimite data viitoare? Perne?” / Vitali Klitschko, „fără cuvinte” după ajutorul militar promis de Germ…

3 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

4 De belea! Alexandra Stan, din ce în ce mai fierbinte! Să nu dea iar în clocot...

5 VIDEO Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat