Este vremea să avem un James Bond de culoare sau gay, afirmă Pierce Brosnan

Este vremea să avem un James Bond de culoare sau gay, afirmă Pierce Brosnan

Viitorul James Bond ar putea fi negru sau homosexual, este de părere Pierce Brosnan, unul din actorii care l-a interpretat pe agentul secret 007 pe marele ecran, relatează miercuri AFP. "Da. De ce nu?", a răspuns actorul americano-irlandez revistei pentru bărbați Details, care l-a întrebat dacă ar putea interpreta un James Bond gay.

"Nu cred că (producătoarea seriei James Bond) Barbara (Broccoli) va autoriza un Bond homosexual cât trăiește. Dar ar fi interesant de văzut", a precizat el.

"Să începem însă cu un actor de culoare pentru a-l interpreta pe James Bond. Idris Elba are fără îndoială fizicul, carisma și prezența necesare", a adăugat Pierce Brosnan. Idris Elba, 42 de ani, îi poate urma lui  Daniel Craig, care îl interpretează pe agentul britanic de zece ani.

Un alt actor care l-a interpretat pe 007, Roger Moore, a fost criticat pe rețelele de socializare pentru presupusele sale afirmații rasiste cu privire la viitorul Bond. "Deși James (Bond) a fost jucat de un scoțian, un galez și un irlandez, eu cred că ar trebui să fie englez-englez", afirmase el, citat de revista franceză Paris Match. Vedeta de 87 de ani, care a avut rolul agentului 007 în șapte filme, între 1973 și 1985, a explicat ulterior că afirmațiile sale au fost scoase din context la traducere.

Actorul de culoare Idris Elba, născut din tată din Sierra Leone și mamă din Ghana, este cunoscut pentru rolul fostului președinte Nelson Mandela în filmul "Mandela: Long wak to freedom".

Potrivit creatorului aventurilor agentului 007, Ian Fleming, agentul secret este fiul unui scoțian și al unei elvețience, care a trăit mulți ani în afara Marii Britanii. Ajuns orfan la 11 ani, el a trăit la o mătușă din sud-estul Angliei și a studiat la Edinburgh, în Scoția.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 Ucrainenii l-au „eliberat de viață” pe instructorul super-piloților ruși

5 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...