Fostul fotbalist Carlos Valderrama, protagonistul unui film produs în Columbia - VIDEO

Fostul fotbalist columbian Carlos Valderrama, în vârstă de 53 de ani, debutează pe marile ecrane într-un film de comedie, ce va fi lansat în curând la Bogota, a anunţat marţi echipa de producţie a peliculei.

Fostul fotbalist Carlos Valderrama, protagonistul unui film produs în Columbia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Titlul acestei coproducţii argentiniano-columbiene, "Por un puñado de pelos" ("Pentru un pumn de păr"), ce va fi lansată pe 18 septembrie, evocă renumita coafură blondă şi creaţă a fostului căpitan al echipei naţionale de fotbal a Columbiei.

Carlos Valderrama interpretează în această comedie rolul primarului dintr-un sat în care, potrivit legendei, un izvor pe cât de natural, pe atât de misterios, are multe efecte benefice, inclusiv creşterea părului "într-o manieră magică şi abundentă".

Vedetă adulată în ţara natală, Carlos Valderrama, supranumit "El Pibe" ("Puştiul"), a rămas foarte activ şi după retragerea din activitatea sportivă, în timpul căreia a condus cu succes naţionala Columbiei la Cupele Mondiale din Italia (1990), Statele Unite (1994) şi Franţa (1998).

Sponsor al mai multor şcoli de fotbal, fostul fotbalist columbian a participat şi la campanii împotriva cancerului, vopsindu-şi pentru acea ocazie, fără să ezite, celebra coafură blondă în culoarea roz. Carlos Valderrama a fost şi pe punctul de a participa la alegerile parlamentare din 2013, însă s-a retras în ultimul moment din cursa electorală.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ani la rând au scos 9.500 de euro zilnic cash din bancă / Ajunseseră să dicteze ziarelor ce să scrie

2 Leacul coronavirusului crește și în România: Una din cele mai cunoscute plante ar putea vindeca COVID-19

3 Leana, cu „scoica” fleașcă după anunțul PMP că strânge semnături pentru candidatura lui Băsescu la Primăria Ca…

4 „Am tăcut destul. Voi spune lucruri care vor deranja” / Rareș Bogdan amenință cu dezvăluiri despre dosarul 10 au…

5 Sentinţă istorică în dosarul retrocedării a 10.000 de hectare din Retezat către două austriece, după 11 ani de…