FOTO Ceremonia de deschidere Eurovision 2014: bărbaţi în rochii şi selfie-uri cu toţi concurenţii

FOTO Ceremonia de deschidere Eurovision 2014: bărbaţi în rochii şi selfie-uri cu toţi concurenţii

Paula şi Ovi, reprezentanţii României la Eurovision 2014, însoţiţi de Liana Stanciu, şefa delegaţiei noastre şi de artiştii din backing-vocals, au participat şi ei la ceremonia de deschidere, organizată de European Broadcasting Union (EBU). Ei au defilat printre ultimii (numărul 33), potrivit programării făcute de organizatori. Paula a purtat o rochie lungă, diafană, de culoarea piersicii, cu inserţii de strasuri şi paiete, o creaţie Mihaela Pângulescu.

„Paula şi Ovi cunosc deja sentimentul euforic pe care ţi-l dă Eurovisionul, dar trebuie să-i întrebăm de ce participă din nou“, a scris site-ul oficial al concursului, eurovision.tv. „Am fost atât de aproape de locul 1 în 2010 (locul 3 – n.r.), ne-a plăcut gustul victoriei“, a răspuns Ovi.

Cântăreţul a precizat că România va marca o premieră în istoria Eurovision - holograma Paulei Seling - şi că show-ul va avea un alt element deosebit: pianul circular.

Ca-n fiecare an, nu au lipsit concurenţii extravaganţi: transsexualul Conchita Wurst, reprezentantul Austriei, care a defilat într-o rochie de gală. Şi reprezentanţii Islandei, membrii grupului Pollapönk, au purtat rochii în culorile curcubeului (un simbol al comunităţii LGBT - lesbian, gay, bisexual transsexual), pentru a susţine lupta „împotriva discriminării de orice fel“.

La eveniment au fost prezenţi, în afară de participanţii de la această ediţie, câştigători danezi din alţi ani: Emelie de Forest (care a primit marele trofeu în 2013) şi The Olsen Brothers, duoul care a câştigat Eurovision 2000, cu piesa „Fly On The Wings Of Love“. De altfel, aceştia au şi susţinut un scurt recital duminică seara.

Printre invitaţi s-a numărat şi Jon Ola Sand, Executive Supervisor Eurovision, care a explicat succesul acestui show TV urmărit de peste 180 de milioane de telespectatori din întreaga lume : „Sunt multe ţari care participă, e diversitate, din acest motiv e un concurs atât de special“.

După Oscar , moda selfie a ajuns şi la Eurovision , astfel că Abdel, unul dintre prezentatorii d epe covorul roşu, şi-a făcut poze cu toţi cei 37 de artişti, pentru contul său de Instagram.

Puala și Ovi, alături de Liana Stanciu, șefa delegației României, și doi dintre artiștii din backing vocals

Imagini din aceeasi galerie

Distribuie imaginea

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...