Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

FOTO Feţele bântuitoare ale prostituţiei, dependenţei de droguri şi sărăciei. Cum arată lumea celor refuzaţi de societate

Cel mai recent proiect al său, „Lost Angels” l-a dus în Overtown, un district din Miami, Florida, unde a reuşit să capteze toate imaginile. Aici a întâlnit-o pe Margo Stevens, o fostă actriţă din filme pentru adulţi, care trăieşte astăzi într-un garaj abandonat, alături de alte cinci femei rămase fără casă. 

 

„Este o fiinţă umană, care are grijă de altele. Este mai mult decât o fostă actriţă”, spune Jeffries, potrivit „Daily Mail”. 

 

Călătorind în toată lumea, fotograful care este contabil de meserie şi-a propus să imortalizeze feţele celor care au făcut parte din societate, dar care au fost marginalizaţi de-a lungul timpului. 

 

Margo Stevens, unul dintre subiectele fotografului, a fost o actriţă de succes în industria din care a făcut parte în anii '90. Trăia o viaţă confortabilă cu banii pe care îi câştiga, muncind şi ca escortă din când în când. Astăzi trăieşte pe străzi, unde se prostituează pentru a face rost de bani şi pentru a-şi linişti dependenţa de droguri. 

 

 

„Nu o judec pe Margo. A intrat în acest vârtej din nu ştiu ce motiv, nu este important. Ea alege să nu se ajute şi, poate, este din cauza dependenţei sale. Înţelege ce face, înţelege ce presupun alegerile ei, doar că nu vede nicio ieşire”, a spus fotograful după ce a petrecut două săptămâni pe stradă, alături de Margo şi alţi oameni. 

 

 

„Este un om, înainte de toate, este mai mult decât eticheta de prostituată şi droguri. Are grijă de fetele cu care stă, de multe ori în detrimentul său”, a explicat Lee Jeffries.

 

O femeie pe numele său Trish, cunoscută drept Snow pe stradă

 

Trish, fără perucă, înainte să se transforme în Snow

 

Brittany

 

John trăieşte din banii pe care îi primeşte din vânzarea florilor din frunze de palmier pe care le face

 

Smoke a fost împuşcat de trei ori. Ultima dată, anul trecut, a fost împuşcat în faţă

 

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ALERTĂ Un om a murit în Vaslui după ce ambulanța în care se afla a rămas blocată în noroi! Dăncilă: „Guvernul …

2 ALERTĂ Va fi MĂCEL! Mobilizare masivă a românilor din Europa pentru alegeri! Lăcrimezi când vezi că tot ei înc…

3 ALERTĂ L-au săltat deja? Sau e doar antrenament?

4 Important. Care sunt pragurile de prezență care vor indica înfrângerea / victoria lui Dragnea.

5 Cei 3 foști generali DIE din anturajul lui Dragnea. Și firul care duce la Voiculescu. Și la multe altele...

recomandări

Te ia DNA: Gabriel Oprea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cea mai rapidă mașină din lume e aproape gata