Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

FOTO Feţele bântuitoare ale prostituţiei, dependenţei de droguri şi sărăciei. Cum arată lumea celor refuzaţi de societate

Cel mai recent proiect al său, „Lost Angels” l-a dus în Overtown, un district din Miami, Florida, unde a reuşit să capteze toate imaginile. Aici a întâlnit-o pe Margo Stevens, o fostă actriţă din filme pentru adulţi, care trăieşte astăzi într-un garaj abandonat, alături de alte cinci femei rămase fără casă. 

 

„Este o fiinţă umană, care are grijă de altele. Este mai mult decât o fostă actriţă”, spune Jeffries, potrivit „Daily Mail”. 

 

Călătorind în toată lumea, fotograful care este contabil de meserie şi-a propus să imortalizeze feţele celor care au făcut parte din societate, dar care au fost marginalizaţi de-a lungul timpului. 

 

Margo Stevens, unul dintre subiectele fotografului, a fost o actriţă de succes în industria din care a făcut parte în anii '90. Trăia o viaţă confortabilă cu banii pe care îi câştiga, muncind şi ca escortă din când în când. Astăzi trăieşte pe străzi, unde se prostituează pentru a face rost de bani şi pentru a-şi linişti dependenţa de droguri. 

 

 

„Nu o judec pe Margo. A intrat în acest vârtej din nu ştiu ce motiv, nu este important. Ea alege să nu se ajute şi, poate, este din cauza dependenţei sale. Înţelege ce face, înţelege ce presupun alegerile ei, doar că nu vede nicio ieşire”, a spus fotograful după ce a petrecut două săptămâni pe stradă, alături de Margo şi alţi oameni. 

 

 

„Este un om, înainte de toate, este mai mult decât eticheta de prostituată şi droguri. Are grijă de fetele cu care stă, de multe ori în detrimentul său”, a explicat Lee Jeffries.

 

O femeie pe numele său Trish, cunoscută drept Snow pe stradă

 

Trish, fără perucă, înainte să se transforme în Snow

 

Brittany

 

John trăieşte din banii pe care îi primeşte din vânzarea florilor din frunze de palmier pe care le face

 

Smoke a fost împuşcat de trei ori. Ultima dată, anul trecut, a fost împuşcat în faţă

 

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Info. Voi știți în baza a ce „document” cere A.Florea Dosarul Dragnea de la DNA? Știați că procuroarea Lăncră…

2 Adevărații TRĂDĂTORI de țară! România a votat cu Franța la procurorul-șef european! A acordat punctaj MAXIM!

3 Informație. Dragnea a dat ordin ca Iordache să facă „o listă cu toți procurorii și judecătorii care-au lucrat …

4 ALARMĂ Următorul pas, FURTUL alegerilor. Trezorierul PSD, Mircea Drăghici, va fi pus șef al Autorității Electo…

5 ALERTĂ Kovesi, locul 2 la votul indicativ din Consiliul UE, după candidatul francez și la egalitate cu cel ger…

recomandări

Te ia DNA: Mircea Dușa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai amuzante logo-uri fake