Fredric Brandt, numit 'dermatologul vedetelor' și 'baronul botoxului', s-a sinucis

Fredric Brandt, numit 'dermatologul vedetelor' și 'baronul botoxului', s-a sinucis

Fredric Brandt, numit 'dermatologul vedetelor' și 'baronul botoxului', și-a pus capăt zilelor la sfârșitul săptămânii trecute, la 65 de ani. El a fost găsit spânzurat în conacul lui din Miami, informează marți 7sur7.be. Bărbatul, care le avea ca paciente printre altele pe Madonna, Kelly Ripa sau Stephanie Seymour, și-a deschis cabinetul în 1982, iar W Magazine l-a numit repede 'baronul botoxului'. 'Era foarte meticulos în tehnicile de injectare și din acest motiv numeroase staruri apelau la serviciile sale. Rolul lui era să facă oamenii mai frumoși și realiza acest lucru în fiecare zi', a declarat în revista People un apropiat al lui Brandt.

Potrivit New York Daily News, dr Fredric Brandt 'petrecea ore întregi citind comentarii negative' despre el. Era foarte afectat, chiar depresiv, în ultimele zile. Primise săptămâna trecută la cabinet un pacient nemulțumit de intervenția sa. Nu era satisfăcut de injecțiile cu botox și cerea înlăturarea efectelor care nu îi plăcuseră.

Fredric Brandt era nefericit și în viața privată: homosexual declarat, era atras de bărbați mai tineri și avea probleme în a-și găsi un partener. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

3 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

4 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!

5 Dacă textul ăsta era un sex anal, „Superman” mergea crăcănat o săptămână!