Guşă: Atacul lui Ponta la Realitatea TV este mincinos. Premierul vrea să genereze un nou scandal

Cozmin Guşă, unul dintre acţionarii principali ai Realitatea Media, spune că atacul lui Victor Ponta la adresa Realitatea este unul mincinos, iar premierul vrea să genereze un nou scandal, Guşă susţinând că atunci când a preluat societatea aceasta avea deja datorii şi era în insolvenţă.

Cozmin Gusa (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

Potrivit lui Cozmin Guşă, "s-au banalizat" atacurile lui Victor Ponta la adresa societăţii Realitatea Media SA (care deţine licenţa televiziunii de ştiri Realitatea TV - n.r.).

În ceea ce priveşte datoriile pe care le are în prezent Realitatea Media, Cozmin Guşă a afirmat că această societate se afla în insolvenţă când a fost preluată de el şi avea deja datorii.

"Această televiziune, când am preluat-o noi (Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru - n.r.), am preluat-o daja în insolvenţă, cu aceste datorii pe care le spune Victor Ponta, înregistrate acolo de la foştii patroni", a declarat Cozmin Guşă, marţi seară.

"Neavând niciun contract cu statul (...) ne e destul de greu să putem să recuperăm această datorie. Ne este destul de greu. Bine măcar că putem să fim corecţi şi nu ne arată nimeni obrazul şi încercăm să fim corecţi în fiecare zi. Dar în acest mediu, în care concurenţa nu mai există şi toată lumea are contracte cu statul sau cu firme care au contracte cu statul, Realitatea este singura care a făcut excepţie", a afirmat Cozmin Guşă.

El a mai spus că nu a fost simplu şi că, în afară de plata salariilor, nu s-au putut face investiţii.

"Clasamentul ăsta al datoriilor nu este condus de Realitatea. Este o altă televiziune care are o datorie de 60 milioane de euro", a mai spus Guşă.

Conform lui Cozmin Guşă, scandalurile recente vor duce la finanţări către mass-media, dar nu către Realitatea TV.

Premierul Victor Ponta a publicat, pe contul personal de Facebook, o scrisoare deschisă adresată copreşedinţilor PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, în care spune că marţi se împlinesc patru ani de când Realitatea Media SA a fost declarată în stare de insolvenţă.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Imagini șocante la New York, cu mașinile NYPD intrând în protestatari

2 12 state au activat Garda Națională din cauza revoltelor care s-au extins pe întreg teritoriul american

3 Vânzători de țară! / PSD refuză să aprobe rapoartele SRI în Parlament ca să nu afle românii despre extremismul e…

4 Economia Suediei, țara cu cea mai controversată politică anticoronavirus, a crescut în primul trimestru

5 Procurorii din Bulgaria au găsit în timpul unei percheziții la un ministru o listă cu patroni de presă și afac…

recomandări

Te ia DNA: Valentin Constantin Bretfelean

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trucurile astea cu cărți sfidează gravitația