Horoscop de weekend 4-6 aprilie

Horoscop de weekend 4-6 aprilie

VINERI

Berbec

Nu ai forţa de a rezista la toate „războaiele“ familiale. Efectiv nu mai ai energie şi preferi să-i ierţi pe cei din jur, fără a mai face comentarii inutile. Împăcările amoroase sunt la ordinea zilei, chiar dacă par a fi în realitate în defavoarea ta.

Taur

Dacă apar motive serioase pentru a renunţa la relaţiile cu o parte dintre rudele tale, este mai bine să iei acum decizia şi să nu mai amâni, sperând că se vor întâmpla minuni. Seara, nu te mai poţi sfătui cu nimeni pentru că devii prea încăpăţânat.

Gemeni

Termenele de finalizare a activităţilor pe care singur le-ai stabilit sunt deja depăşite, însă situaţia creată nu pare să te streseze în mod deosebit. Eşti în continuare optimist şi preferi să faci haz de necaz. Nu-ţi lipseşte nici curajul în exces!

Rac

Ţi se oferă posibilitatea să câştigi bani mulţi într-o manieră mai puţin cinstită şi nu ştii cum să reacţionezi. Există astăzi un risc de a rupe relaţiile cu o parte dintre prietenii cei mai apropiaţi, pentru că nu admiţi ilegalităţile de niciun fel.

Leu

Te simţi cam neglijat şi, deşi nu ai dreptate, atragi compasiunea celor din anturaj. Atitudinea ta îţi poate crea însă destule necazuri în familie, aşa că este de preferat ca până seara să renunţi la toate reproşurile şi criticile total nemotivate.

Fecioară

Consecinţele complicării relaţiei cu persoana iubită devin astăzi insuportabile, deci nu va fi de mirare că vei renunţa la orice fel de pretenţii. După-amiază, vei exagera intenţionat problemele de natură sentimentală pentru a capta atenţia celor dragi.

Balanţă

Vrei, nu vrei, te vei afla în prim-plan şi vei fi din ce în ce mai incomod pentru rude. Atenţie la modul în care te deplasezi (e necesar să faci revizia autoturismului)! Tinerii îşi schimbă mentalitatea. Eşti supus tirului bârfelor celor din anturaj.

Scorpion

Evenimentele te iau prin surprindere, dar ai curajul să protestezi pentru a-ţi recupera drepturile. După-amiază, vei pedepsi vinovaţii cu bună credinţă, fără exagerări. Ţi se vor recunoaşte meritele, chiar de cei care le-au contestat. Seara, melancolie.

Săgetător

Cu toate că eşti respectat aproape de toţi cei cu care colaborezi, iar prietenii te stimează, nu eşti total mulţumit, în parte din pricina recompenselor financiare insuficiente. Situaţia „sentimentală“ însă te încântă cu adevărat (mai ales noaptea).

Capricorn

Pentru moment, nu trebuie să mai faci economii drastice. Sectorul financiar se „înseninează“ şi te simţi dator să-i faci surprize plăcute nu numai persoanei iubite. Evită însă excesele alimentare, pentru a nu avea o nouă colică renală sau biliară!

Vărsător

Ai suficientă energie şi eşti susţinut şi de toţi cei din familie. Întreaga după-amiază, plin de farmec şi de bune intenţii, rezolvi cu plăcere problemele celor din jur, câştigându-ţi astfel noi „aliaţi“ de nădejde pentru planurile tale de viitor.

Peşti

Ai vrea ca toată lumea să-ţi fie la picioare, ca toţi cei din jur să depindă de tine şi măcar să nu îţi iasă din cuvânt. Recunoşti singur că eşti prea pretenţios şi încerci să nu le dai dreptate celor care te critică. Decizi să adopţi diete la modă!

SÂMBĂTĂ

Berbec

În mod sigur vei reuşi să recuperezi o sumă importantă sau vei fi răsplătit cum se cuvine într-o activitate suplimentară. Nu eşti lăsat de amici să-ţi spui părerea. E de preferat să nu-ţi cheltuieşti chiar toţi banii pentru cei din anturajul intim!

Taur

Apar mici greşeli pricinuite de starea de confuzie, ce e accentuată în cazul în care faci tratamente cu analgezice sau antidepresive. După-amiază, mai ales ambiguităţile te enervează. Te simţi obosit şi lipsit de forţa de a face confidenţe familiei.

Gemeni

Strângi bani pentru o excursie şi te minunezi cât de repede reuşeşti să cheltuieşti fondurile. Este necesar ca înainte de toate să-ţi respecţi promisiunile. Ai intenţii complicate care sunt doar bănuite de amici. Evenimentele se succed cu rapiditate.

Rac

Te decizi să faci ordine în viaţa ta intimă şi le ceri celor ce te agasează să te lase în pace. Din păcate, o parte dintre aceştia înţeleg totul exact pe dos. După-amiază, iritarea pare a fi maximă. Nu mai poţi sesiza importanţa pe care o are iubirea.

Leu

Nimic deosebit nu te poate scoate din planificarea strictă pe care ai făcut-o singur. Rudele se dovedesc amicii de care oricine are nevoie la greu. În plus, seară calmă, în familie, alături de cei dragi, care îţi destăinuiesc ultimele lor „secrete“.

Fecioară

Consideri că eşti foarte ironic, dar cei din anturajul intim simt pe pielea lor cât de brutal te manifeşti. În acest ritm, vei rămâne fără prieteni curând! Seara, te ocupi de restanţele casnice şi preferi să nu vorbeşti cu nimeni despre ce simţi.

Balanţă

Nu stai prea mult pe gânduri pentru a le cere scuze tuturor celor cărora consideri că le-ai pricinuit necazuri fără să vrei. Răul comis intenţionat însă nu-l iei în seamă, fiind o reacţie de apărare! Amicii nu pregetă să te critice şi devii foarte dur.

Scorpion

Persoana iubită continuă să-ţi poarte pică, mai ales din cauza neînţelegerilor de natură sentimentală. Nu aştepţi să vă împace alţii, ci deschizi o discuţie salvatoare despre ce doreşte de la tine. Vei reconsidera aşa-zisele avantaje sentimentale.

Săgetător

După atâtea şi atâtea veşti şi evenimente neplăcute, în sfârşit, poţi spune că ai ieşit oarecum la liman. Descoperi însă uimit că nici acum nu te simţi mai puţin stresat ori ceva mai fericit. După-amiază, te revolţi brusc şi ai reacţii prea agresive.

Capricorn

Afirmaţiile persoanei iubite sunt într-adevăr provocatoare şi este posibil să iei o atitudine prea puţin „diplomatică“. Nu eşti susţinut de nimeni din anturaj. Oricât ai încerca să stăvileşti controversele sentimentale, nu reuşeşti de unul singur.

Vărsător

Într-o manieră foarte originală ţi se comunică informaţii deosebit de utile, dacă doreşti să promovezi într-o funcţie importantă. Intuitiv, refuzi şi bine faci, mai ales că eşti deja avertizat de prieteni şi rude. Mai bine renunţi la anumiţi parteneri.

Peşti

Toate bănuielile sunt confirmate azi de faptele mai puţin plăcute ale unei rude apropiate. Te grăbeşti să cauţi unele acte sau doar să planifici o consultaţie notarială. Seara, apar mulţi musafiri neinvitaţi. Te întrebi dacă mai ai vreun prieten fidel.

DUMINICĂ

Berbec

Ţi se impune de către parteneri (şi mai ales de către persoana iubită) să-ţi stabileşti priorităţile şi să dai mai multă atenţie domeniului profesional. Relaţiile cu cei din jur pot deveni foarte stresante. Seara, nu te mai poţi concentra suficient!

Taur

Eşti decis să dai atenţie familiei şi membrilor acesteia, însă din nou trebuie să te ocupi de acte şi de o problemă legată de locuinţă. Toţi strigă că te ajută pentru ca apoi să dea bir cu fugiţii! Te ocupi de definitivarea activităţilor casnice.

Gemeni

Persoanele care te vizitează astăzi nu te încurcă aşa cum te aşteptai, ci te încarcă de energie pozitivă şi te ajută să-ţi regăseşti inspiraţia. Ieşirea din rutină chiar se va dovedi salvatoare. După-amiază, o întâlnire amoroasă este din nou amânată.

Rac

Îţi face plăcere să participi la activităţi casnice comune şi apreciezi „echipa“ din care faci parte drept excepţională. Indiferent ce se întâmplă în jurul tău, rămâi foarte sobru. Seara, eşti prea obosit să faci faţă reproşurilor unei native stresate.

Leu

Dinamismul tău se manifestă îndeosebi prin activităţi care se răsfrâng negativ asupra familiei şi persoanei iubite. Nu suporţi să fii contrazis şi, dacă nu ai răbdare, vei fi pe neaşteptate „pedepsit“. Ţi se cere acordul pentru plecarea în „vacanţă“.

Fecioară

Reuşeşti să rezolvi toate problemele financiare şi casnice în timp record (este adevărat că nu de unul singur) şi să revii asupra planurilor de viitor, care includ şi o călătorie, o deplasare mai lungă. Seara, aştepţi veşti de la o persoană importantă.

Balanţă

Este necesar să renunţi la o parte din activităţile casnice ori din proiectele pe care deja le-ai demarat. Nu ştii pe care să o alegi şi apelezi la sfatul unei persoane lipsite total de pragmatism. Seara, pierzi evenimente importante pentru familie.

Scorpion

Eşti atât de ocupat de schimbările din domeniul familial, încât nu ai cum să mai rezolvi şi problemele care apar în anturaj ori doar în locuinţă. Partenerul este şi el depăşit de circumstanţe! După-amiază, nici amicii nu-ţi pot neutraliza iritarea.

Săgetător

Stabileşti de unul singur ce „proiecte“ casnice trebuie finalizate rapid şi care ar putea fi abandonate. Deciziile vor crea un fel de panică atât în familie, cât şi în anturajul profesional. Persoanele din anturaj sunt totuşi tandre.

Capricorn

Nu mai acoperi rudele prin alianţă care sunt lipsite de profesionalism şi iei atitudine de faţă cu persoanele implicate (adică prieteni). Seara, ţi se reproşează că n-ai acţionat de la prima greşeală! Membrii tineri ai familiei plănuiesc să se mute.

Vărsător

E de preferat să te concentrezi asupra rezolvării problemelor casnice pe care le-ai tot amânat. Vei recupera imediat stima şi aprecierea rudelor, dar pe tine te interesează doar admiraţia unei anumite persoane. Accepţi din partea amicilor unele piedici.

Peşti

Eşti sfătuit să renunţi pentru o perioadă la programul casnic rigid pe care ţi l-ai impus singur, măcar pentru a nu molipsi persoana iubită de „guturai“. Până seara, descoperi că o aspirină chiar nu rezolvă mare lucru! Febra te va marca întreaga zi.

Acest text a fost publicat în „Weekend Adevărul“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...