Horoscop de weekend 5-7 septembrie

Horoscop de weekend 5-7 septembrie

VINERI

Berbec

Te suprasoliciţi atât fizic, cât şi psihic, muncind pentru „refacerea“ locuinţei după o petrecere. După-amiază, porţi discuţii interminabile cu o rudă ori un bun amic, pentru a începe o afacere nouă şi mult mai profitabilă pentru toţi cei implicaţi.

Taur

Prietenii îţi fac o propunere interesantă, care însă presupune din partea ta eforturi financiare din ce în ce mai mari. Cum familia deja îţi reproşează că nu mai stai pe acasă, vei cere o perioadă de gândire. Seară lipsită de discuţii profesionale!

Gemeni

Nimic din ceea ce face persoana iubită nu-ţi mai este pe plac şi nu pregeţi să-ţi spui clar părerea, aşa că în curând negreşit vei fi cam singur. În zadar le ceri părerea amicilor, deoarece aceştia sunt lipsiţi total pentru moment de înţelegere.

Rac

Te remarci din nou prin idei „proaspete“, dar eşti criticat de companionii de muncă mai invidioşi, care consideră că „propunerile“ lor ar fi fost mult mai interesante. Seara, planifici scurte întâlniri viitoare cu rudele prin alianţă ori cu amicii.

Leu

Nu-ţi lipsesc deloc inspiraţia şi dorinţa de a munci şi nu poţi să-i laşi baltă pe cei cărora le-ai promis că-i ajuţi să se reorganizeze după modelul tău. Ai atât de multe planuri, încât chiar îţi permiţi să le „donezi“ şi altora o parte.

Fecioară

Prietenii refuză din nou să te ajute şi chiar este de preferat să nu mai insişti, deoarece s-ar putea ca relaţiile de amiciţie să nu mai fie valabile. Afli că aproape toate femeile din anturaj te bârfesc cu spor, dar totuşi te simpatizează în secret.

Balanţă

Veştile bune pe care le primeşti încă de dimineaţă te fac să te bucuri înainte de vreme. Deocamdată nu ai rezolvat mai nimic din ceea ce ţi-ai propus (mai ai multe planificări pentru o sărbătoare de familie şi numai de unul singur, fără cicăleli).

Scorpion

Se pare că o discuţie serioa­să cu persoana iubită este absolut necesară. Reproşurile pe care aceasta ţi le face sunt binemeritate şi recunoşti acest lucru. Ai însă programul supraîncărcat, ca de obicei, şi prea puţin timp pentru discuţii fără sens.

Săgetător

Eşti din ce în ce mai nemulţumit de „activitatea“ persoanei iubite şi de recompensele şi darurile primite de la aceasta. Nu iei în niciun caz decizii pripite! Dacă doreşti o schimbare în bine, aşteaptă totuşi până trec toate activităţile de weekend!

Capricorn

Rudele se decid să te ajute, sperând că vei reuşi în aceste condiţii să te afirmi în faţa celui drag. Îţi vor oferi surprize seara, mai mult decât plăcute pentru tine. Răsturnarea de situaţie e facilitată de rudele şi prietenii pe care i-ai invitat.

Vărsător

Nu este momentul să-ţi menajezi duşmanii consacraţi! Mila este de preferat să o arăţi faţă de toţi cei încercaţi de soartă, iar adversarilor dă-le pedepsele meritate! Drumurile de după-amiază nu-ţi vor aduce însă toate finalizările dorite.

Peşti

Îţi asumi noi responsabilităţi maxime, chiar fără să fii solicitat în mod expres de cei dragi. Fereşte-te de toţi partenerii născuţi în zodia Vărsător sau Gemeni, deoarece sunt supuşi iar unor mari presiuni familiale şi te demoralizează definitiv!

SÂMBĂTĂ

Berbec

Analizezi cu foarte multă grijă toate posibilităţile de petrecere a timpului liber şi încerci să rezişti reproşurilor persoanei iubite, care se simte abandonată. Seara, erotismul fără limite te „ajută“. Ţi se propune şi o mică excursie în weekend.

Taur

Te simţi obosit la maximum, când de fapt eşti deprimat de consecinţele afirmaţiilor dure ale persoanei iubite. Încet-încet, îţi reîncarci bateriile şi seara impui schimbări drastice în relaţiile de cuplu. Vei refuza orice „tratament“ ieşit din comun.

Gemeni

Trebuie să te odihneşti şi să-ţi faci un program care să includă activităţile care îţi fac plăcere şi te relaxează. O vizită la prieteni poate fi foarte obositoare, însă seara este de preferat să pleci de acasă. Planifici şi o călătorie de plăcere.

Rac

Reproşurile primite azi de la cei dragi se vor transforma seara în laude şi aprecieri exagerate, care însă te vor remonta psihic şi sentimental. Renunţi pentru moment la prezenţa prietenilor! Banii pe care trebuie să-i primeşti întârzie din nou. 

Leu

Faci apel la spiritul tău de observaţie şi descoperi câte persoane au nevoie de tine. Acţionezi astăzi cu multă plăcere, pentru că sprijinul tău nu va mai fi refuzat în circumstanţe ciudate şi stresante. După-amiază, se ivesc diverse motive de bucurie.

Fecioară

Cu perseverenţă şi multă răbdare, termini dimineaţă toate activităţile casnice, iar seara te dedici unui program mult mai plăcut şi mai atrăgător. Amâni orice vizite şi drumuri pentru a rămâne cu familia. Economiile tale vor fi însă iar în primejdie.

Balanţă

Doreşti să întăreşti relaţiile dintre membrii familiei şi accepţi să ţii locul unora dintre ei pentru ca aceştia să se bucure de o pauză relaxantă. După-amiază, este rândul tău să te „odihneşti“ cu amicii. Seara, cineva apropiat te critică fără motiv.

Scorpion

Devii brusc melancolic şi foarte tandru, doar pentru scurt timp, deoarece o idee deosebită (aproape genială) te obligă să părăseşti activităţile casnice obişnuite. Exuberanţă, energie excesivă şi inspiraţie. Te resemnezi sentimental, fără comentarii.

Săgetător

Exact persoana cu care doreai să-ţi petreci seara este aceea care se întoarce împotriva ta şi îţi dovedeşte că este cam ranchiunoasă. Nu ai răbdare nici pentru explicaţii, nici pentru împăcări. Senzualitatea ta rămâne în continuare la cote înalte.

Capricorn

Descoperi uimit că te simţi mai bine cu prietenii decât cu familia. Le vei rezerva mai mult timp amicilor şi te vei simţi mai deconectat de la problemele profesionale care te preocupă. Prietenii sunt cei care îţi atrag atenţia asupra unor soluţii.

Vărsător

Îţi termini toate treburile casnice în timp util şi răspunzi „chemării“ amicilor, care de abia aşteaptă să te ironizeze amical. Le răspunzi într-o manieră care vă face pe toţi mai deconectaţi, mai relaxaţi. Idei neaşteptate, originale şi competitive.

Peşti

Renunţi la rigoare, la seriozitate şi pragmatism şi te relaxezi periculos, făcând excese nerecomandate de nimeni. Seara, te doare capul, îţi este greaţă, însă eşti pe deplin… fericit şi foarte relaxat. Din păcate, faci din nou cheltuieli prea mari.

DUMINICĂ

Berbec

În sfârşit, se poate spune că faci călătorii de plăcere şi asta probabil numai datorită faptului că eşti însoţit de o persoană foarte dragă. Ţi se face un fel de interogatoriu la care răspunzi diplomatic. Seara, nu ţii cont de vreo limită erotică.

Taur

Chiar poţi răsufla uşurat, deoarece ai reuşit cu adevărat să scapi de problemele care cauzau conflicte permanente între tine şi toţi cei dragi. Soluţiile sunt foarte originale, dar legale. Adversarii declaraţi nu aşteaptă însă decât o mică greşeală.

Gemeni

Despărţirile care se petrec sunt lipsite de stres şi îţi dau senzaţia de eliberare benefică. Toţi nativii trec prin experienţe sentimentale inedite, dar decisive pentru viitorul afectiv. Nativele vor exploata la maximum şansa de a fi din nou libere.

Rac

Vei găsi tot felul de soluţii pentru toate problemele cu care vin rudele prin alianţă. Va fi mai greu să o alegi pe cea mai bună şi va trebui să apelezi la o persoană foarte obiectivă din anturajul familial. Amicii te înşală pe neaşteptate financiar.

Leu

Afli cu plăcere că un membru al familiei tale se bucură de succes şi că este apreciat de toţi cunoscuţii tăi. Te decizi să organizezi o petrecere prin care să aibă ocazia să-i întâlnească pe toţi cei dragi. Seara, faci erori comportamentale grave.

Fecioară

Deşi ţi-ai dorit din tot sufletul să primeşti astăzi musafiri, eşti dezorientat pentru că ai invitat pe cineva şi va apărea altcineva. Cum calul de dar nu se caută la dinţi, ar trebui să te mulţumeşti cu ce ai. Excesul de energie va fi însă penalizat.

Balanţă

E nevoie de toată diplomaţia ta pentru a putea „dezamorsa“ un conflict familial trecător, lipsit de substanţă, dar acut. Rudele revin totuşi la sentimente mai bune şi te apreciază iar pentru talentele tale. Seara, te grăbeşti, vorbeşti prea mult etc.

Scorpion

Exuberanţa ta depăşeşte orice limite. Nu te aştepţi la câştigurile financiare de astăzi şi nici „previziunile“ celor dragi nu sunt pe aproape. Optimismul şi bucuria le pot produce surprize numai celor vârstnici. Seara, intri în conflict cu vecinii.

Săgetător

Îi uimeşti pe cei din jur prin amabilitate, mai ales că nu toate evenimentele sunt plăcute pentru tine. Este posibil să provoci o separare, fără să superi pe nimeni şi fără să fii nici tu prea stresat. Seara, afirmaţii sau „activităţi“ prea originale!

Capricorn

Iei în seamă toate detaliile şi uiţi de aspectele importante şi necesare pentru a ajunge la o soluţie corectă pentru problemele rudelor apropiate. Îndeosebi nativele pot avea crize biliare. După-amiază, un drum programat îţi strică buna dispoziţie.

Vărsător

Reiei cu multă seninătate relaţiile de prietenie cu persoanele pe care nu de mult le-ai dezavuat în mod public. Dai dovadă de autocontrol, o calitate care nu-ţi este prea des recunoscută. Cei care au copii sunt luaţi prin surprindere de întrebările acestora.

Peşti

Descoperi că nu este atât de simplă cum sperai campania de renovare pe care recunoşti că ai demarat-o într-o perioadă total nepotrivită. Tot răul se va sfârşi însă curând cu bine. După-amiază, unii nativi au noroc şi sunt invitaţi la mese festive.

Acest text a fost publicat în „Weekend Adevărul“.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „ F... me, I'm brilliant” / Viața de lux a româncei care era proxeneta șefă din Northampton și Birmigham

2 Priviți! Acestea sunt misiuni SUA și NATO în zona Mării Negre și a Deltei Dunării...

3 Laura Codruța Kovesi lovește într-o mare rețea de fraudare a fondurilor europene din România. Ofițerii Parchetului European fac percheziții în țara no…

4 „Joe, scuză-mă că te întrerup” / Momentul stânjenitor provocat de Macron l-a lăsat năuc pe Biden la întâlnirea G7

5 Oleg Deripaska: Războiul din Ucraina, „o eroare colosală” / Declarații de o virulență rară făcute de apropiatul lui Putin