Horoscop de weekend 8-10 august

Horoscop de weekend 8-10 august

VINERI

Berbec

Eşti foarte irascibil şi faci mari eforturi să nu vorbeşti foarte dur cu cei din anturaj. Doar persoana iubită te mai poate calma cât de cât! Seara, ai tendinţa de a plăti unele poliţe şi pui la cale cu răbdare şi meticulozitate strategii originale.

Taur

Reuşeşti să te cerţi cu prietenii cei mai fideli şi nu ţii cont de niciun fel de observaţii. Cei care au cel mai neaşteptat succes sunt oamenii de afaceri, pe care se pare că îi avantajează conversaţiile de azi. Scoţi însă bani şi din piatră seacă!

Gemeni

Dacă nu ai plecat încă la drum, te răzgândeşti din pricina unei persoane de care trebuie să ai grijă. Se va declanşa pe neaşteptate o criză financiară mică. Seara, te concentrezi cu uşurinţă, gândeşti logic, munceşti mult şi doreşti experienţe noi.

Rac

Bănuieşti că există multe persoane care te invidiază şi acţionează împotriva ta, dar nu ai cum să dovedeşti aceste lucruri. Faci greşeli în planificarea şi cheltuirea banilor. Reacţiile tale sunt prea brutale în comparaţie cu ceea ce le provoacă.

Leu

Se vor declanşa numeroase conflicte din cauza unor femei răuvoitoare. Întreaga zi vei fi supus unor tensiuni provocate de toate evenimentele neplăcute. Seara, te simţi iar foarte obosit şi vei încerca să te izolezi pentru a te putea odihni mai bine.

Fecioară

Din cauza stării de nelinişte, provoci un fel de discuţie consultativă cu cei cu care munceşti şi cu rudele. Cei din anturaj sunt amabili, cooperanţi, dar obositori prin insistenţele fără sfârşit. Seara, te plictiseşti şi îţi oferi o mică „vacanţă“ .

Balanţă

Îţi uimeşti colaboratorii cu energia şi intuiţia ta. Ai întreaga zi un program atât de încărcat, încât nu mai ai timp de persoana iubită şi de rudele apropiate. Vei descoperi însă că nu totul depinde de resursele financiare. Seară foarte pasională.

Scorpion

Te grăbeşti să le comunici celor dragi faptul că ai fost promovat din nou. Te adaptezi la situaţii şi propuneri care îţi schimbă aproape în totalitate planurile. Ţi se comunică oportunităţi şi restricţii care te obligă să devii mai prudent.

Săgetător

Eşti „împrăştiat“ şi nu reuşeşti să te concentrezi asupra problemelor mai importante. Ai fost convins până acum că vei putea rezolva toate problemele, dacă ai suficienţi bani. La prânz, ţi se comunică oarecum cu fast o schimbare nu doar familială.

Capricorn

Suporţi intervenţiile rudelor destul de greu, mai ales că te-ai obişnuit să acţionezi cum te taie capul. Situaţia familială te alarmează, iar seara vei provoca discuţii cu toţi amicii. Nu eşti suficient de atent şi pierzi multe amănunte importante.

Vărsător

Te ambiţionezi suficient pentru a redeveni persoana plină de eficienţă pe care o invidiază toată lumea şi porneşti iar la… „luptă“ . Cu zâmbetul pe buze, intervii în viaţa celor dragi şi le faci multe surprize plăcute. Seara, mulţi prieteni şi drumuri.

Peşti

Nu ţii cont de niciun avertisment şi pleci la drum lung pentru a fi alături de cei dragi. După-amiază, înţelegi greşit nişte intervenţii care au menirea numai să te ajute. Cum nu ai fost până acum o fire dictatorială, cei dragi te iartă. Dor de ducă!

SÂMBĂTĂ

Berbec

Relaţiile familiale sunt excepţionale şi este posibil ca şi cele cu persoana iubită să se schimbe în bine, dar numai dacă respecţi sfaturile unui amic cu mai multă experienţă. Seara, „birocraţia“ te stresează şi este posibil să uiţi de unele întâlniri!

Taur

Ca de obicei nu te laşi influenţat de nimeni, iar cei care te cunosc suficient nici măcar nu vor încerca să o facă, însă îţi vor sta alături cu încredere, orice ai decide. Dai dovadă de şi mai mult curaj decât până acum şi obţii tot ceea ce doreşti.

Gemeni

Intuiţia te ajută să înţelegi toate demersurile unor rude mai vârstnice ori ale unor prieteni mai puţin binevoitori. Cei fără experienţă suficientă fac întruna gafe din cauza unor declaraţii sincere şi mult prea sarcastice. Nativele sunt îndrăgostite.

Rac

Pentru toţi familiştii, pot apărea neînţelegeri cu persoana iubită din pricina unor sume cheltuite fără rost. Celibatarii vor încerca să facă faţă insistenţelor familiei de a se căsători mai repede. Toţi vor să-şi depăşească limitele „sentimentale“ .

Leu

Nu doreşti ca astăzi să faci eforturi deosebite şi le ceri ajutor unor membri ai familiei, care însă sunt foarte „ocupaţi“ şi te refuză fără să-ţi dea explicaţii credibile. Noile conflicte familiale te gonesc de acasă pe la prieteni ori pe la rude.

Fecioară

Primeşti o „subvenţie“ de la care îţi luaseşi gândul şi porneşti o campanie de aprovizionare şi pregătiri pentru un concediu neplanificat. Pentru moment, eşti mai puţin pesimist şi speriat de sărăcie, dar încă nu ştii cum vei face faţă datoriilor.

Balanţă

O vizită neanunţată îţi dă toate planurile peste cap, însă nu ai cum să nu rămâi amabil, deoarece în trecut musafirii te-au ajutat de multe ori. Veţi „lucra“ împreună şi în final vă veţi amuza din plin. Seara, apar însă musafiri mai puţin simpatici.

Scorpion

Dinamismul tău şi buna organizare te salvează de la a face greşeli puerile, mai ales că eşti pus pe drumuri exact când ar fi trebuit să lucrezi mai cu spor. O rudă „ambiţioasă“  îşi bagă nasul unde nu trebuie şi creează o atmosferă inconfortabilă.

Săgetător

Eşti mult prea generos. Imediat ce faci rost de bani, începi să-i împarţi cu mărinimie. După-amiază, reuşeşti să recuperezi o parte din datorii şi te mândreşti cu spiritul tău de „întreprinzător“. Seara, te uiţi din nou în „punga“  comună deja goală!

Capricorn

Este rândul prietenilor tăi să te susţină din toate punctele de vedere şi să-ţi asculte cu atenţie confidenţele, mai ales că se întâmplă foarte rar să-ţi deschizi sufletul în faţa cuiva. Seara, renunţi pentru scurt timp la secrete şi îţi pare rău.

Vărsător              

Doreşti să scapi de „atenţiile“ unei persoane care te plictiseşte şi te trezeşti criticat de prieteni ori chiar de partenerul de cuplu. Nu mai ai răbdare cu nimeni, pe bună dreptate, deoarece eşti ocupat de o reorganizare totală a finanţelor proprii.

Peşti

Oricât de sârguincios ai fi şi oricât de stăruitor, nu ai cum să te descurci de această dată de unul singur. Încearcă măcar să alegi tu persoana cea mai potrivită să te ajute, fără a mai face multe comentarii de prisos. Seara, invitaţii pe la rude.

DUMINICĂ

Berbec

Descoperi că ai prieteni necinstiţi. Cu şarmul tău din ultimele două luni ai reuşit să atragi tot felul de indivizi cam dubioşi! Te confrunţi cu probleme fără mare importanţă, care însă te lipsesc de cheful de viaţă şi de concentrarea cotidiană.

Taur

Depăşeşti cu succes dificultăţile de până acum. Este bine să profiţi de harul pe care îl ai – poţi să convingi pe oricine de orice doreşti, dar ar trebui să faci din când în când câte o pauză. „Câştiguri“ vor veni seara de unde te aştepţi mai puţin.

Gemeni

Chiar dacă pentru moment consideri că nu mai ai deloc probleme, descoperi că în realitate s-a deplasat centrul preocupărilor spre alt tip de activităţi. Munceşti cu mult spor, dar eşti permanent supervizat şi criticat de un fel de „prieten-soacră“.

Rac

Toate nemulţumirile se intensifică, din cauza atitudinii de frondă a unor rude. Ţi se oferă şansa de a împăca doi duşmani proverbiali! Iubire, gelozie şi bani mulţi. Contactele care trebuie să rămână secrete sunt cu siguranţă cele mai „profitabile“.

Leu

Trăieşti din plin evenimentele care se declanşează la apariţia unei persoane influente. Nu încerca să-ţi impui părerile, ci ascultă cu mare atenţie! Ţi se oferă posibilitatea să-ţi dovedeşti cunoştinţele, dar se pare că doar te-ai lăudat că te pricepi.

Fecioară

Ai momente de reală inspiraţie şi nu este imposibil să inventezi o manieră prin care se pot anihila toate supărările tale. Nu prea obţii însă rezultate cu care să te poţi mândri. Erorile sunt fără importanţă, însă orgoliul tău este de-a dreptul uriaş.

Balanţă

Deşi nu te aştepţi la complicarea situaţiei familiale, trebuie să faci faţă unor evenimente neliniştitoare. Cei din anturaj mai mult te încurcă. Eşti neliniştit şi parcă aştepţi să se întâmple un incident ieşit din comun. Prietenele vin în vizită.

Scorpion

Ai curaj pentru a declanşa multe schimbări, cu scopul de a face economii. Eşti acuzat de avariţie şi nu este exclus să fii luat la rost. După-amiază, ai senzaţia că te ameninţă ceva sau cineva. În familie, apar doar dispute cu rudele mai vârstnice.

Săgetător

Amâni întâlnirile stabilite de prieteni, ignori apropourile persoanei iubite şi te dedici studierii unui caz (aşa scapi de cicăleala rudelor). Când apelezi la raţiune, le dovedeşti celor cu care „colaborezi“ că stăpâneşti toate elementele logicii.

Capricorn

Primeşti o sumă de bani, la care nici nu ai îndrăznit să visezi până acum. Ţi se cere multă discreţie, ca şi cum ai avea vreun interes să te lauzi. Chiar dacă uiţi o parte din datele problemelor care se cer finalizate azi, corelaţiile sunt corecte.

Vărsător              

Atragi atenţia rudelor prin alianţă că au făcut multe greşeli în activităţile casnice şi eşti acuzat că sigur cauţi ceartă cu lumânarea. Întreg programul este dat peste cap de unele întrevederi stabilite de persoana iubită, fără să-ţi ceară acordul.

Peşti

E necesar să-ţi păstrezi calmul şi să nu iei în seamă toate comentariile celor care în realitate te cam invidiază. Primeşti o invitaţie din partea persoanei iubite care ascunde o surpriză! Le demonstrezi celor din anturaj de ce eşti capabil culinar.

Acest text a fost publicat în „Weekend Adevărul“.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...