Horoscopul săptămânii 23-29 martie 2015

Horoscopul săptămânii 23-29 martie 2015

Acest început de săptămână va fi unul special, deoarece nu începe doar o nouă săptămână, ci vine, în sfârșit, și primăvara, pe care am asteptat-o cu toții, spune yve.ro. Razele soarelui își vor face prezenta și zilele se vor lungi, datorită echinocțiului de primăvară.

BERBEC

Berbecii încep această săptămână în forță și plini de energie pozitivă. Acestată energie reușesc să o transimtă și familiei, deoarece nativii din berbec vor primi o veste bună din partea acestei. Un membru al familiei va scăpa de calvarul în care a trăit în ultima perioadă.

La locul de muncă berbecii își vor demonstra din nou abilitățile, de care mulți s-au îndoit și acest lucru le aduce și o promovare sau mărire de salariu. Încrederea în sine este cel mai important factor atunci când vreți să fiți remarcat. Așadar, pentru rezultate la fel de bune fiți încrezătoare și optimistă.

TAUR

Taurii la începutul acestei săptămâni văd doar roșu în fața ochilor. Acestia sunt influențați de schimările bruște ale vremii și astfel și starea lor spiritual este la fel de schimbătoare. Un ceai calmant și o plimbare în parc pot îmbunătăți această stare.

Fizic, nativii din zodia taur, se simt excelent, deoarece acum se văd rezultatele faptului că au fost mai cumptătați cu masa de crăciun. De pe la mijlocul acestei săptămâni taurii vor simți nevoia de a domina și acest lucru ar putea să îi depărteze puțin de familie.

GEMENI

Nativii din zodia gemeni încep săptămâna creativi. Poate consideră că ideile lor sunt puțin îndrăznețe, dar acestea sunt primite foarte bine de colegii de muncă. E o oportunitate perfectă pentru a reinventa concepte vechi și a se face remarcați.

Citeste tot articolul pe  yve.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…