Iliescu: La 60 de ani eram tânăr, alergam prin toată ţara. La 84 de ani m-am mai aşezat, scriu cărţi

Iliescu: La 60 de ani eram tânăr, alergam prin toată ţara. La 84 de ani m-am mai aşezat, scriu cărţi

Fostul şef de stat Ion Iliescu a declarat, luni, după ce şi-a lansat cea mai recentă carte, "Destinul unui om de stânga – Amintiri", că nu mai este la vârsta la care să îşi permită ce îşi permitea la 60 de ani, când era tânăr şi alerga prin toată ţara, menţionând că la 84 de ani s-a mai "aşezat".

Iliescu: La 60 de ani eram tânăr, alergam prin toată ţara. La 84 de ani m-am mai aşezat, scriu cărţi (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Iliescu a fost întrebat, luni, ce regim de viaţă are în acest moment, el precizând că are un unul "cumpătat".

"Sunt la vârsta la care nu mai îmi pot permite ceea ce îmi permiteam la 60 de ani. La 60 de ani eram tânăr şi alergam prin toată ţara. La 70 de ani încă am făcut campanie foarte susţinut. Ei, la 84 de ani m-am mai aşezat şi uite, scriu cărţi", a spus Iliescu.

El şi-a lansat, luni, la Biblioteca Centrală Universitară, în prezenţa a câteva sute de persoane, cea mai recentă carte, intitulată "Destinul unui om de stânga – Amintiri", care cuprinde amintirile sale din copilărie până la momentul Revoluţiei din 1989.

Sursa: mediafax.ro



Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…