„Îngeri în părul meu“. Mărturisirile femeii care vede îngeri în Dublin

„Îngeri în părul meu“. Mărturisirile femeii care vede îngeri în Dublin

De când se ştie, Lorna Byrne a văzut îngeri. În copilărie, ea era convinsă că toată lumea putea să vadă fiinţele supranaturale care o însoţeau mereu. Cu toate astea, în ochii adulţilor, comportamentul ei era anormal şi considerat un simptom de deficienţă mentală. Astăzi, oameni bolnavi şi chinuiţi spiritualiceşte sunt atraşi spre ea pentru a găsi alinare şi confort, până şi teologii ai diverselor religii căutându-i sfatul. Lorna a devenit o persoană de încredere pentru multă lume, datorită abilităţii ei de a comunica cu spirite şi îngeri – iar prin faptul că ne împărtăşeşte cunoştinţele ei despre lumea spirituală, ea ne oferă un mesaj de iubire şi speranţă.

“În vremuri în care înşelăciunea este răspândită peste tot, mai mult ca oricând, lumea are nevoie de sfaturi şi de speranţă. Îngeri în părul meu este o carte extraordinară a unei femei incredibile, care ne împărtăşeşte experienţa ei unică şi fascinantă pe care o trăieşte alături de îngerii care o însoţesc şi o ajută, în viaţa ei dar şi pentru a ne transmite nouă, tuturor mesaje“, spune Jim Corr de la The Corrs.

“Povestea uimitoare a Lornei are toate calităţile pentru a deveni un bestseller mondial.”
Scottish Sunday Post

Lorna Byrne s-a născut într-o familie sărmană din Dublin în 1955. Chiar înainte să înveţe să vorbească, Lorna vedea şi comunica cu îngerii – ea îi vede fizic, aşa cum noi vedem persoanele de lângă noi. Interesul ei redus pentru lumea materială a fost interpretat drept “retardare”. În 1971, în timp ce lucra împreună cu tatăl ei, Lorna l-a cunoscut pe Joe, bărbatul pe care Îngerul Ilie i-l prezisese de soţ. S-au căsătorit în 1976.

Au avut o viaţă fericită împreună, dar plină de necazuri, Joe nu se bucura de o sănătate prea bună, şi nu putea lucra de cele mai multe ori. În anul 2000, Joe s-a stins, aşa cum prezisese Îngerul Ilie, iar Lorna a rămas singură cu patru copii, dintre care unul în vârstă de doar cinci ani.

Lorna a continuat să vadă şi să vorbească toată viaţa cu îngerii şi spune: “Mi-au fost profesori, prieteni (şi mai sunt şi azi)”. Când era mică, Lorna nu avea voie să le spună celorlalţi ce vedea. Şi nici nu a făcut-o până la publicarea biografiei ei, Îngeri în părul meu.
 

 

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Elena Ionescu a lăsat totul la vedere, în direct

2 Jurnalist de investigații: Andreea Moldovan este în conexiune cu unul dintre cele mai mari holdinguri farma di…

3 Așa o fi?

4 Voiculescu, audiat discret de procurorii DIICOT pentru dispariția unor documente clasificate

5 O cunoscută jurnalistă îl calcă-n picioare pe Voiculescu și-l apără pe Cîțu