Jennifer Lopez a devenit vegetariană

Jennifer Lopez a devenit vegetariană

Cântăreaţa Jennifer Lopez a devenit recent vegetariană, aceasta declarând într-un interviu că această schimbare a stilului de viaţă o face să se simtă plină de energie în fiecare zi.

Jennifer Lopez a devenit vegetariană

Cântăreaţa, în vârstă de 44 de ani, a afirmat că a mai încercat şi în trecut dieta vegetariană şi că, în prezent, a renunţat la carne şi lactate, şi se simte mai bine ca oricând, conform contactmusic.com .

"Dieta vegetariană înseamnă în primul rând să renunţi la produse lactate şi carne şi să consumi doar produse vegetale, care cresc în pământ. Singurul lucru de care mi-e dor este untul. Chiar te simţi mai bine. Recomand dieta vegetariană pentru că te simţi grozav când te trezeşti dimineaţa", a declarat Jennifer Lopez pentru postul de radio New York's Z100.

Jennifer Lopez, născută în 1968 în cartierul Bronx din New York, s-a lansat iniţial ca actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop. După ce a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcomul "In Living Color", Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum "Selena", "Trenul cu bani", "Anaconda", "Eu cu cine mă mărit?", "Camerista/ Maid in Manhattan", "Plan de rezervă" şi "Pregăteşte-te, că vine!".

Şi-a lansat albumul de debut, "On the 6", în 1999. Jennifer Lopez s-a remarcat şi în calitate de jurat al emisiunii-concurs "American Idol", dar şi cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 75 milioane de exemplare. Jennifer Lopez este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri. În 2012, Jennifer Lopez a ocupat primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de la Hollywood, întocmit de revista Forbes, cu venituri de 52 de milioane de dolari.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante