Jennifer Lopez, despre logodna fostului său soţ Marc Anthony: Nu voi fi nici eu singură mereu

Jennifer Lopez, despre logodna fostului său soţ Marc Anthony: Nu voi fi nici eu singură mereu

Cântăreaţa Jennifer Lopez, care a divorţat în vară de Marc Anthony, a declarat că este foarte fericită că fostul său soţ se va logodi cu modelul Shannon De Lima, precizând totodată că nici ea nu are de gând să fie singură pentru totdeauna.

Divorţul dintre cântăreţii Jennifer Lopez şi Marc Anthony, care s-au despărţit în urmă cu aproape trei ani, a fost finalizat în luna iunie a acestui an, informează dailymail.co.uk .

După despărţirea de Jennifer Lopez, Marc Anthony, în vârstă de 46 de ani, a început o relaţie cu modelul Shannon de Lima, în vârstă de 26 de ani. Miercuri, cei doi au anunţat că s-au logodit şi plănuiesc să se căsătorească în noiembrie, în Republica Dominicană.

La rândul său, cântăreaţa Jennifer Lopez a declarat că se bucură pentru logodna fostului său soţ.

"Sunt fericită pentru el", a declarat Jennifer Lopez, în vârstă de 45 de ani, care se află în prezent într-o campanie de promovare a noului său volum autobiografic "True Love".

De asemenea, Jennifer Lopez a spus că speră să găsească la rândul său pe cineva special. "Nu am nicio relaţie în prezent. Dar situaţia aceasta nu va rămâne aşa pentru totdeauna. Cineva special va veni în viaţa mea", a spus cântăreaţa.

Înainte de relaţia cu Shannon de Lima, Marc Anthony a fost căsătorit vreme de şapte ani cu cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, de care s-a despărţit în iulie 2011.

Jennifer Lopez şi Marc Anthony s-au căsătorit în iunie 2004, în cadrul unei ceremonii secrete, ce a fost organizată în cartierul Beverly Hills din Los Angeles.

După divorţul lor, Jennifer Lopez şi Marc Anthony împart custodia celor doi copii ai lor, gemenii Max şi Emme, în vârstă de şapte ani.

Înainte de căsătoria cu Jennifer Lopez, Marc Anthony a fost căsătorit din mai 2000 până în 2004 cu fosta Miss Universe Dayanara Torres, cu care are doi fii - Cristian Anthony, născut în februarie 2001, şi Ryan Anthony, născut în august 2003. Artistul are şi o fiică, Ariana, născută în 1994, din relaţia cu o poliţistă din New York, Debbie Rosado.

Jennifer Lopez a fost căsătorită de trei ori: cu ospătarul cubanez Ojani Noa în perioada februarie 1997 - ianuarie 1998, cu dansatorul Chris Judd în perioada septembrie 2001 - iunie 2002 şi cu cântăreţul Marc Anthony în perioada iunie 2004 - aprilie 2012. Vedeta americană a avut relaţii şi cu alţi doi bărbaţi celebri din industria de divertisment, rapperul P. Diddy şi actorul Ben Affleck. La sfârşitul lunii mai, presa americană a anunţat că Jennifer Lopez s-a despărţit de dansatorul Casper Smart, cu care avea o relaţie din octombrie 2011, întrucât acesta ar fi înşelat-o cu doi transsexuali.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria