Lady Gaga e tot DEPRESIVĂ

Lady Gaga e tot DEPRESIVĂ

Cântăreaţa americană Lady Gaga a recunoscut, în cadrul unui concert susţinut joi la Londra, că urmează un tratament zilnic împotriva depresiei şi că un moment foarte dificil legat de această afecţiune a fost pentru ea la finele anului trecut.

Lady Gaga, în vârstă de 28 de ani, a vorbit, în timpul concertului susţinut joi, 23 octombrie, pe arena O2 din Londra, despre lupta sa cu depresia, spunând că episoadele cele mai grele ale acestei afecţiuni apar în timpul turneelor sale, iar căderea psihică pe care a resimţit-o cel mai acut a avut loc la sfârşitul anului 2013, potrivit contactmusic.com .

Artista, care a spus că ia în continuare, zilnic, pastile împotriva depresiei, a citit pe scenă o scrisoare emoţionantă din partea unui fan care a încercat să se sinucidă.

"Iau medicamente pentru depresie în fiecare zi. Obişnuiam să mă torturez singură din cauza asta. Mă gândeam «De ce nu pot fi fericită?», dar apoi mi-am dat seama că aşa m-am născut, iar unora le este mai greu să vadă lumina de la capătul tunelului. Dar depresia trebuie să fie luată mult mai în serios!", a spus cântareaţa care a dedicat o versiune a melodiei "Born this way" fanului care i-a scris legat de sinucidere.

Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate. La gala MTV VMA 2010, artista americană a purtat o rochie croită din bucăţi de carne crudă, în semn de protest faţă de politica "don't-ask-don't-tell" ("nu întreba, nu spune") din armata americană. Această lege, care impunea militarilor să îşi ascundă homosexualitatea, a fost abrogată în 2011.

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în special vestimentare.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Așa o fi? /

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria