Lady Gaga, victimă a unui viol la 19 ani

Lady Gaga, victimă a unui viol la 19 ani

Cântăreața americană Lady Gaga a mărturisit, într-un interviu, că la 19 ani a fost violată de un bărbat care avea cu 20 de ani mai mult decât ea și că în urma acestei experiențe tragice a compus melodia Swine, inclusă în albumul "Artpop" (2013), relatează miercuri ziarul spaniol 'ABC'.

Vedeta pop a făcut aceste dezvăluiri într-un interviu difuzat de postul de radio online SiriusXM , în care nu a dat numele celui care a abuzat-o sexual, spunând doar că a fost vorba despre un producător muzical.

Interpreta a menționat că în momentul agresiunii nu a fost foarte afectată, dar câțiva ani ani mai târziu "s-a simțit traumatizată".

Cu toate acesta, a considerat că "trebuie să meargă mai departe". Multă vreme, nu a vrut să recunoască ceea ce i s-a întâmplat, dar în prezent ar fi 'îngrozită' dacă s-ar întâlni cu atacatorul său. Ea a povestit că l-a zărit doar, întâmplător, într-un magazin și a cuprins-o panica.

Pentru a depăși această traumă, Lady Gaga apelează la psihoterapie, întrucât 'dacă nu ajungi la rădăcina răului, acesta nu dispare'. Totodată, ea încearcă să-și restabilească echilibrul interior prin muzică.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență