Lady Gaga, victimă a unui viol la 19 ani

Lady Gaga, victimă a unui viol la 19 ani

Cântăreața americană Lady Gaga a mărturisit, într-un interviu, că la 19 ani a fost violată de un bărbat care avea cu 20 de ani mai mult decât ea și că în urma acestei experiențe tragice a compus melodia Swine, inclusă în albumul "Artpop" (2013), relatează miercuri ziarul spaniol 'ABC'.

Vedeta pop a făcut aceste dezvăluiri într-un interviu difuzat de postul de radio online SiriusXM, în care nu a dat numele celui care a abuzat-o sexual, spunând doar că a fost vorba despre un producător muzical.

Interpreta a menționat că în momentul agresiunii nu a fost foarte afectată, dar câțiva ani ani mai târziu "s-a simțit traumatizată".

Cu toate acesta, a considerat că "trebuie să meargă mai departe". Multă vreme, nu a vrut să recunoască ceea ce i s-a întâmplat, dar în prezent ar fi 'îngrozită' dacă s-ar întâlni cu atacatorul său. Ea a povestit că l-a zărit doar, întâmplător, într-un magazin și a cuprins-o panica.

Pentru a depăși această traumă, Lady Gaga apelează la psihoterapie, întrucât 'dacă nu ajungi la rădăcina răului, acesta nu dispare'. Totodată, ea încearcă să-și restabilească echilibrul interior prin muzică.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite-o pe „micuță”! / Dianei Șoșoacă încep să-i iasă la iveală rădăcinile de la Secu!

2 VIDEO Bloggerii ruşi au dezasamblat noul Renault Duster şi l-au numit plin de „soluţii ţigăneşti”

3 „Ne vor lua terenuri” / Au luat bani cu împrumut din China! / Disperare în Muntenegru, țara care este pe cale să-ș…

4 O numire care provoacă scârbă / Și se mai miră, jegurile dracului, că-i confundă oamenii cu PSD

5 Așa o fi?