Legendarii călugări Shaolin Kung Fu, într-un show intens în Bucureşti. Care este preţul biletelor - VIDEO

Legendarii călugări Shaolin Kung Fu, într-un show intens în Bucureşti. Care este preţul biletelor - VIDEO

Legendarii călugări Shaolin Kung Fu vor prezenta publicului român, pe 27 februarie 2016, la Sala Palatului din Bucureşti, cultura chineză, într-un show care include exerciţii fizice intense, executate de un grup de 14 maeştri.

Legendarii călugări Shaolin Kung Fu, într-un show intens în Bucureşti. Care este preţul biletelor

În mănăstirea lor din apropierea muntelui sfânt Song Shan, budiştii zen practică exerciţii fizice şi mentale la cele mai înalte niveluri corporale şi spirituale, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

"Qi" - energia care inundă corpul uman - poate fi blocată şi stimulată prin meditaţie şi tehnici de respiraţie, astfel încât cei care ştiu să o controleze pot deveni imuni la durere şi răni pentru scurt timp şi o pot folosi pentru a accelera procesul de vindecare.

Show-ul, care va fi pus în scenă la Sala Palatului, va consta în mişcări fizice ce vor tăia respiraţia, executate de un grup de 14 călugări şi maeştri, conduşi de maestrul templului în vârstă de 75 de ani.

Publicul va face cunoştinţă şi va interacţiona cu lumea secretă a filosofiei şi a miturilor culturii chineze, a budistului zen şi, în special, a energiei care dă viaţă corpului uman, "Qi". Prin scene de o mare intensitate emoţională, călugării vor face demonstraţii uluitoare ale abilităţilor în kung fu şi qi gong.

Călugării Shaolin Kung Fu se află în prezent într-un turneu special prin care sărbătoresc 20 de ani de show-uri incredibile susţinute pe întreg mapamondul.

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim, la preţuri care variază în funcţie de categoria de loc: 245 de lei la VIP, 180 de lei la categoria I, 160 de lei la categoria 2, 100 de lei la categoria 3 şi 80 de lei la categoria 4. Biletele pot fi achiziţionate şi online, de pe eventim.ro .

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale