Lenuţa s-a zgâriat cu un liberal în parcare la TV Ghiţă

Lenuţa s-a zgâriat cu un liberal în parcare la TV Ghiţă

Graba de a onora toate invitațiile televiziunilor de știri, în această perioadă în care mulți politicieni sunt plecați din București, iar alții, rămași în Capitală, trebuie să facă față la cel puțin două emisiuni pe seară, face pagube colaterale.

Un incident care putea deveni neplăcut, dacă nu exista umorul protagoniștilor, a avut loc aseară în curtea televiziunii România TV. Deputatul liberal, profesorul Vlad Nistor, a ieșit de la o emisiune și se grabea să ajungă la un alt post de știri. În parcare ajunsese între timp mașina cu Elena Udrea, care avea programată o emisiune la RTV. Șoferul șefei PMP parcase mașina chiar în spatele automobilului condus de profesorul Nistor. În grabă, acesta nu s-a mai uitat în spate, a dat în marșarier și a lovit aripa mașinii lui Udrea. Vlad Nistor s-a înțeles amiabil cu șoferul colegei de la PMP și aceasta își va repara mașina pe asigurarea liberalului. Contactat de Sursa Zilei, profesorul Nistor a comentat ironic incidentul.

Nu s-a întâmplat mare lucru, pentru că nu aveam viteză. Oricum, nu aveam de gând să dau atacul la PMP și, cu siguranță, chiar dacă vroiam, nu alegeam în nici un caz această cale!

Vlad Nistor
deputat PNL


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...