Leonardo DiCaprio a dat-o afară pe Lindsay Lohan din reşedinţa sa

Leonardo DiCaprio a dat-o afară pe Lindsay Lohan din reşedinţa sa

Leonardo DiCaprio a dat-o afară pe Lindsay Lohan din reşedinţa sa, după o vizită a actriţei americane care a durat mai puţin de 15 minute, informează contactmusic.com.

Lindsay Lohan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul i-a invitat la o petrecere organizată în vila sa din Hollywood pe toţi aceia care l-au învins la Checkers (joc de strategie, n.r.) şi i-a permis lui Lindsay Lohan să intre în reşedinţa sa, deşi actriţa pierduse meciul direct cu DiCaprio, potrivit contactmusic.com .

Toleranţa lui DiCaprio faţă de comportamentul actriţei americane a fost destul de mică.

"Leo i-a permis să intre. Lindsay a început să se poarte ca întotdeauna, să se plângă de absolut orice şi voia să fie în centrul atenţiei", a declarat o sursă pentru ediţia americană a revistei OK!.

"Se plângea chiar şi pentru cel mai mic lucru, spunând că nu avea unde să se aşeze sau că nu dorea ca anumite persoane să fie în jurul ei. Leo i-a cerut unui prieten să o dea afară din casă la 15 minute după ce ajunsese acolo", a adăugat aceeaşi sursă.

Unii dintre prietenii actriţei sunt îngrijoraţi din cauza acesteia şi cred că Lindsay Lohan a reînceput să frecventeze aceleaşi persoane cu care se întâlnea înainte de a fi obligată prin ordin judecătoresc să se interneze într-o clinică de dezintoxicare, în 2013.

Lindsay Lohan, prezentă mai mult în presă în ultimii ani din cauza scandalurilor în care este implicată, provocate de consumul de alcool şi de droguri, decât pentru reuşitele actoriceşti, a interpretat-o de curând pe Elizabeth Taylor în lungmetrajul de televiziune "Liz and Dick", care însă nu a fost receptat favorabil de critici.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând apogeul în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls".

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...