Luna de miere a cuplului Aniston-Theroux capătă accente tragice

Luna de miere a cuplului Aniston-Theroux capătă accente tragice

Cuplul Jennifer Aniston - Justin Theroux, proaspăt căsătorit, a decis să își petreacă luna de miere în insula Bora Bora din Polinezia franceză, alături de câțiva prieteni, însă vacanța s-a transformat în coșmar când una dintre invitate a fost găsită moartă pe plajă, relatează luni 7sur7.be.

După nunta surpriză la reședința lor din Bel Air, cei doi actori au plecat la bordul unui jet privat spre Bora Bora, luând cu ei câțiva invitați. Carmel Musgrove era asistenta producătorului Joel Silver. Tânăra de 28 de ani a decis să facă o baie noaptea și s-ar fi înecat. Corpul ei nu prezenta nicio urmă de violență, iar anchetatorii cred deocamdată că a fost un accident.

'Joel Silver, familia și echipa sunt devastate de moartea lui Carmel Musgrove. Carmel era o prietenă și o colegă respectată și avea un viitor strălucit. Ne va lipsi mult', a declarat un purtător de cuvânt la producătorului în Us Weekly. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…