Lux și extravaganță la nunta fiicei omului de afaceri Ioan Micula-VIDEO

Lux și extravaganță la nunta fiicei omului de afaceri Ioan Micula-VIDEO

Când părinții miresei au dare de mână e clar că nunta nu poate fi decât una demnă de Cartea Recordurilor. Pregătirile în familia Micula au început încă din ianuarie.

În ziua nunții, mireasa este cea mai frumoasă femeie din lume. Preț de o noapte, lumea începe și se termină cu ea.  La fel s-a întâmplat și pentru fiica omului de afaceri Ioan Micula, Olivia, care s-a căsătorit sâmbătă cu cel care a reușit să-i cucerească inima, fotbalistul Dorin Floruță. Ea a purtat o rochie semnată de celebra Vera Wang, care a creat, de-a lungul timpului, rochii de mireasă pentru celebrități precum Victoria Beckham, Chelsea Clinton (fiica ex-președintelui american, Bill Clinton) sau Mariah Carey.

Omul de afaceri Ioan Micula a dispus construirea unui adevărat hotel în curtea vilei sale, cu 60 de camere, pentru cazarea participanților la fericitul eveniment. Potrivit unor apropiați ai familiei, doar aranjamentele florale au costat aproximativ 80.000 de euro, Ioan Micula comandând un camion cu 25 de tone de flori, pentru aranjamentele restaurantului și ale împrejurimilor care au găzduit marea petrecere.

Biserica a fost bine păzită de bodyguarzi

Ceremonia religioasă a avut loc de la ora 18.00, la biserica “Înălțarea Sfintei Cruci” din cartierul Oncea, fiind condusă de preotul paroh Miron Erdei. O asemenea nuntă nu avea cum să nu atragă atenția prin numărul și calitatea invitaților, printre aceștia fiind și membri ai familiei regale din Suedia, șefi de stat și oficiali români și străini. Au fost prezenți și bunicii Oliviei din partea mamei, din Suedia, și rude apropiate din România. Totodată, la nuntă au participat și foști colegi de-ai Oliviei de la o școală privată de business din Anglia.

Mirii au avut două perechi de nași, ambele din partea miresei, formate din angajați ai grupului de firme condus de frații Micula. Biserica a fost bine păzită de bodyguarzi care nu au lăsat pe nimeni să intre în curte. După o oră, cât a durat ceremonia religioasă, Olivia și Dorin au dat drumul la cel puțin 300 de porumbei albi. Mirii nu și-au făcut probleme în privința fotografiilor, pentru a-și aminti la bătrânețe de momentele fericite trăite la nuntă, deoarece totul a fost filmat de o dronă, iar fotografii nu au lipsit.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Totul a fost o minciună” / Consilier OMS apropiat de Biden susţine brusc ideea că virusul provine din laborator

2 Liderul unui temut clan de lângă București, asasinat în SUA. A fost executat de mafia românească pentru 200.00…

3 Palatul Regal şi Cazinoul din Mamaia, pierdute definitiv printr-o sentinţă revoltătoare care-i uşurează viaţa …

4 Balamuc la vârful Poliției Române? / Gavriș fusese numit vineri seară, chiar în timp ce era la Hanul lui Manuc, …

5 Liberalizarea pieței energiei / Care este diferența între prețul din serviciul universal și cea mai mică ofert…