Mădălina Pușcalău promite DEZVĂLUIRI

Mădălina Pușcalău promite DEZVĂLUIRI

Mădălina Puşcalău, cea care a moderat confruntarea finală dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta, de la B1 TV, revine în prim-plan după câteva luni de absenţă. Aceasta a anunţat marţi lansarea unui volum despre evenimentul din campania electorală pentru alegerile prezidenţială din noiembrie 2014. Fosta realizatoare TV a părăsit postul B1 în decembrie 2014. Ulterior, aceasta a mai intrat în atenţia publică doar prin relaţia cu Emil Dobrovolschi, pilot al companiei Tarom.

După mai bine de 4 luni de la retragerea din televiziune, Mădălina Puşcalău anunţă pe pagina personală de Facebook lansarea unei cărţi.Deocamdată, aceasta a publicat doar coperta volumului, fără alte detalii despre conţinut sau lansare. Cartea se numeşte "Înfruntarea finală", iar subtitlul este "Culisele confruntării Klaus Iohannis - Victor Ponta şi alte reţete din bucătăria politicii dâmboviţene".


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…