Marc Anthony s-a căsătorit pentru a treia oară

Marc Anthony s-a căsătorit pentru a treia oară

Cântăreţul Marc Anthony s-a căsătorit cu logodnica sa, modelul venezuelean Shannon De Lima, în cadrul unei ceremonii discrete, care a fost organizată marţi, în reşedinţa pe care artistul o deţine în Republica Dominicană.

Marc Anthony s-a căsătorit pentru a treia oară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul în vârstă de 46 de ani, al cărui divorţ de Jennifer Lopez a fost finalizat în acest an, în luna iunie, după despărţirea din 2011 a cuplului, s-a căsătorit cu Shannon De Lima în faţa unui număr restrâns de rude şi prieteni apropiaţi, informează contactmusic.com .

Potrivit unei surse, cei doi miri au schimbat jurăminte de credinţă în cadrul unei ceremonii romantice, organizată la Casa de Campo, reşedinţa de lux pe care Marc Anthony o deţine în Republica Dominicană.

Marc Anthony a cerut-o în căsătorie pe Shannon De Lima, în vârstă de 26 de ani, cu care are o relaţie din 2012, în luna martie, la doar o lună după ce se despărţise de fosta lui iubită Chloe Green.

Cântăreţul a fost căsătorit şapte ani cu Jennifer Lopez, cu care are doi copii - gemenii în vârstă de şase ani Max şi Emme. Anterior, artistul a fost căsătorit cu Dayanara Torres, o fostă Miss Universe, vreme de patru ani, până în 2004.

El are doi fii cu Dyanara Torres - Cristian, în vârstă de 13 ani, şi Ryan, în vârstă de 11 ani - şi doi copii adulţi, Ariana şi Chase Muniz, cu fosta lui iubită Debbie Rosado.

Shannon De Lima are la rândul ei un fiu în vârstă de şapte ani, Daniel, dintr-o relaţie anterioară.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro