Mătușa lui Bobbi Kristina susține că nepoata ei "se simte mai bine"

Mătușa lui Bobbi Kristina susține că nepoata ei "se simte mai bine"

Infirmând informațiile conform cărora fiica celebrei Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, se află în moarte cerebrală și că familia ei ar pregăti momentul în care să o deconecteze de la aparatele de susținere a vieții, mătușa tinerei a declarat că aceasta se simte mai bine și că nu a pierdut lupta pentru viață, conform starpulse.com.

Bobbi Kristina, fiica solistei Whitney Houston din relația cu rapper-ul Bobby Brown, este ținută în comă artificială încă de la 31 ianuarie, când a fost găsită fără cunoștință în cada de baie, într-o situație ce a amintit de moartea mamei sale.

Mai mult decât atât, la începutul săptămânii a fost publicată informația că familia sa a luat decizia de a nu-i prelungi suferința, urmând să o deconecteze de la aparatele de susținere a vieții miercuri , când s-au împlinit trei ani de la moartea mamei sale.

Reprezentanții familiei Brown au dat publicității un comunicat marți seară prin care a fost dezmințită varianta că Bobby Kristina va fi deconectată de la aparate .

La puțin timp după aceea, mătușa după tată a Kristinei, Leolah Brown, a declarat pentru postul de televiziune FOX că starea nepoatei sale s-a îmbunătățit și că aceasta își poate mișca ochii.

"Este foarte, foarte greu pentru toată lumea, dar în special pentru Bobby, pentru că este fetița lui scumpă. Sunt însă multe semne care ne fac să credem că va fi bine, în pofida zvonurilor care apar pe internet. Krissi este mai bine în acest moment", a declarat ea.

Bobbi Kristina este în continuare conectată la aparate dar dă semne că și-ar reveni. "Își deschide ochii, este adevărat. Își deschide ochii și mai sunt câteva semne că își va reveni. Krissi se simte mai bine acum", a adăugat sora lui Bobby Brown. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante