Mircea Albulescu, internat de urgenţă la Institutul de Boli Cardiovasculare de la Timişoara

Mircea Albulescu, internat de urgenţă la Institutul de Boli Cardiovasculare de la Timişoara

Actorul MirceMircea Albulescu, internat de urgenţă la Institutul de Boli Cardiovasculare de la Timişoara Albulescu a fost internat, in noaptea de luni spre marti, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, dupa ce initial s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean, el acuzand dureri in zona pieptului, transmite Mediafax.

Directorul Serviciului de Urgente al Spitalului Judetean din Timisoara, Mihai Grecu, a declarat ca in noaptea de luni spre marti s-a prezentat la Urgente actorul Mircea Albulescu.

"Actorul Mircea Albulescu s-a prezentat la Urgente, la Spitalul Judetean, la colegii din tura de noapte. A acuzat dureri in zona pieptului si cu acordul dansului a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare", a spus Mihai Grecu.

Ajuns la Institutul de Boli Cardiovasculare, actorul Mircea Albulescu a fost internat de urgenta, iar medicii au inceput sa ii faca o serie de investigatii.

Mircea Albulescu a mai fost internat in ianuarie 2013 la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a fost dus dupa ce i s-a facut rau pe strada.

Actorul a stat internat o zi, medicii stabilind ca acesta a avut tensiunea marita. Maestru al scenei si al filmului romanesc, Mircea Albulescu are 80 de ani si joaca pe scena Teatrului National Bucuresti.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...